Περιμένει το οκ από το ΑΚΕΛ για να τοποθετηθεί για Μαυρογιάννη την Κυριακή η Χαραλαμπίδου

Δεν γνωρίζει κατά πόσον θα της δοθεί ο λόγος να τοποθετηθεί στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ η βουλεύτρια του κόμματος, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αναφέροντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι, αν της δοθεί η ευκαιρία, σαφώς και θα το κάνει, χωρίς ωστόσο να ανοίγει τα χαρτιά της ως προς το περιεχόμενο της παρέμβασής της.

Ερωτηθείσα αν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, απάντησε ότι «η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ είναι στις 5 Ιουνίου. Περιμένετε να έχουμε επίσημα υποψήφιο και μετά θα τα συζητήσουμε όλα αυτά». Σε δεύτερη ερώτηση, αν πιστεύει πως θα έχουμε ανατροπές, είπε «δεν θέλω να παρεμβαίνω σε διαδικασίες».

Επιβεβαίωσε την παρουσία της στη Συνδιάσκεψη, ωστόσο ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακόμη κατά πόσον θα της δοθεί ή όχι ο λόγος να τοποθετηθεί, επειδή δεν είναι στέλεχος του ΑΚΕΛ. Διερωτήθηκε, μάλιστα, «έχετε την εντύπωση πως όταν θέλω να πω κάτι, μπορεί να με σταματήσει οποιοσδήποτε; Αν μου το επιτρέψουν, εγώ βεβαίως θα τοποθετηθώ». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι η μοναδική φορά που είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί ήταν σε μία συγκέντρωση των Νέων Δυνάμεων στις 20 Μάϊου, η οποία έγινε κατόπιν της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής. «Συνεπώς, εάν μου δοθεί η ευκαιρία να τοποθετηθώ στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, σαφώς και θα το κάνω», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση κατά πόσον η παρέμβασή της θα είναι εναντίον της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη, δήλωσε «δεν θα με ψαρέψετε» και, μάλιστα, αστειευόμενη είπε πως αυτοί οι διάλογοι δίνουν τροφή σε ψυχαγωγικά show της νύχτας και είναι καλύτερα να αποφεύγονται. «Υπομονή, οι εκλογές είναι τον ερχόμενο Φλεβάρη, έχουμε ακόμη να διανύσουμε πολλούς μήνες», σημείωσε.

Η κ. Χαραλαμπίδου προτίμησε να συνεχίσει τα αστεία, ρωτώντας τον δημοσιογράφο Νικήτα Κυριάκου, «γιατί δεν εκδηλώσατε ενδιαφέρον να είστε υποψήφιος και να σας υποστήριζα και να συνυπόγραφα την υποψηφιότητά σας;», στο οποίο απάντησε ότι «είμαι μικρός για τέτοιες περιπέτειες». «Είχα την εντύπωση ότι, πάνω κάτω, λίγα χρόνια μας χωρίζουν», είπε γελώντας η βουλεύτρια.

Καταληκτικά ανέφερε ότι έχει ρωτήσει αν δικαιούται να τοποθετηθεί αλλά ακόμη να πάρει απάντηση.

 

 

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν προβλήτα στη Γάζα, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη και στην Κύπρο
Συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο-Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγός ο Πρόεδρος
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών