Επίσημα υποψήφιος ο Χριστοδουλίδης-«Οι συνταγές του παρελθόντος δεν αποδίδουν»

Στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του προέβη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επέλεξε να απευθυνθεί στους πολίτες μέσω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media της προεκλογικής του εκστρατείας. Μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασιών, από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Χριστοδουλίδης, θεώρησε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του και να εμπλακεί ενεργά στην προεκλογική περίοδο.  

Το προεκλογικό σλόγκαν που δεσπόζει στα social media του τέως υπουργού Εξωτερικών τις τελευταίες ώρες, είναι το «Δύναμη που μας ενώνει», ενώ κυριαρχούν τα χρώματα μπλε και άσπρο, καθώς και οι σημαίες της Κύπρου και της Ε.Ε.. Εξάλλου η σημερινή εξαγγελια, έρχεται σε μια χρονική στιγμή που τα κόμματα του κέντρου, τα οποία εξετάζουν το ενδεχόμενο να στηρίξουν την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη, ανέμεναν αυτή την εξέλιξη, έτσι ώστε να μπορέσουν να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοίγει μέτωπο με ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για Μαυρογιάννη-Χριστοδουλίδη ο ΔΗΣΥ

Στην ομιλία του ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατέθεσε τις προτάσεις και το όραμα του σε μια σειρά από τομείς, που αφορούν την κοινωνία, την οικονομία και το Κυπριακό. Σε σχέση με το Κυπριακό, ο τέως υπουργός Εξωτερικών, τόνισε τη σαφή στήριξη του στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, ενώ σε σχέση με την οικονομία, κατέθεσε σε γενικές γραμμές πως οραματίζεται μια δυνατή οικονομία, πραγματικά ανταγωνιστική και ανθεκτική, που πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και στην επιχειρηματικότητα, με ένα μοντέλο ανάπτυξης, που θα αυξάνει τον παραγόμενο πλούτο, θα μεγιστοποιεί την προστιθέμενή αξία και θα δημιουργεί νέες, ποιοτικές, θέσεις εργασίας.

Σε σχέση με την υποψηφιότητα του ο Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος στους πολίτες, έστειλε το μήνυμα πως οραματίζεται την ίδια Κύπρο με αυτούς, έστω κι αν κάποια στιγμή έχασαν την ελπίδα τους και το παράτησαν. «Ήρθε η ώρα, αφού συμφωνούμε, να το προσπαθήσουμε μαζί, όλοι, για την Κύπρο των παιδιών μας. Δεν είναι επιλογή. Είναι χρέος. Είναι οφειλή όλων μας», είναι το μήνυμα που θα στείλει ο ανεξάρτητος υποψήφιος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Συναντήθηκε με τη Φίσερ ο ΠτΔ-«Βοήθεια στη Γάζα μέσω οποιασδήποτε διαθέσιμης διόδου»
Ενημέρωσε τους ηγέτες για τις επαφές της, τους κάλεσε να ακούσουν η Ολγκίν-Επανέλαβε τα ίδια ο Τατάρ
Η Κύπρος καταδικάζει την απόφαση Τουρκίας για μετατροπή σε τέμενος της Μονής της Χώρας
Έφορος Εκλογών: Αποστολή καταστάσεων για διαφημιστικές υπηρεσίες προς Ελεγκτή
Επιστολή Φουρλά στους θεσμούς της ΕΕ για τις τουρκικές προκλήσεις στη Μονής της Χώρας
Στέλνει μήνυμα στους ηγέτες η Ολγκίν-«Να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»
Σε εξέλιξη η συνάντηση του Προέδρου με την Ολγκίν
Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο εξωτερικό
Η ανάσταση του προεκλογικού και η τελική ευθεία για κόμματα και υποψηφίους
Μπαίνει στα βαθιά, μεταφέρει προθέσεις και κλειδώνει τις εξελίξεις η Ολγκίν