«Φυσικό σύμμαχο» θεωρεί τους Οικολόγους το ΑΚΕΛ

Συνάντηση ενόψει των Προεδρικών Εκλογών είχαν ΑΚΕΛ και Κίνημα Οικολόγων, κατά την οποία αποφασίστηκε όπως ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών συνεχιστεί, ώστε να εξευρεθεί κοινό έδαφος. 

«Με χαρά δεχτήκαμε σήμερα αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κινήματος, τον φίλο Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, για να συζητήσουμε το θέμα των προεδρικών εκλογών», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, μετά το πέρας της συνάντησης.

«Θεωρούμε τους Οικολόγους φυσικό σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε η αντιπολίτευση να ενώσει δυνάμεις έτσι ώστε να πετύχει τον τερματισμό της διακυβέρνησης του Συναγερμού που έχει προκαλέσει τεράστια αδιέξοδα στον τόπο και να πετύχουμε την προοδευτική αλλαγή», ανέφερε ο κ. Στεφάνου.

Συζητήσαμε διάφορα ζητήματα και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο έτσι ώστε να βρούμε κοινό έδαφος το οποίο εξ αντικειμένου πιστεύουμε ότι υπάρχει για να πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια να πετύχουμε τους εκλογικούς μας στόχους όπως τους έχω αναφέρει, κατέληξε.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος των Οικολόγων χαρακτήρισε την συνάντηση πάρα πολύ καλή, λέγοντας ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος. «Η πραγματικότητα είναι πως και στη Βουλή βρισκόμαστε πολύ συχνά στην ίδια πλευρά με το ΑΚΕΛ όσον αφορά πάρα πολλά θέματα. Επομένως είναι ένα κόμμα με το οποίο υπάρχει δυνατότητα να βρούμε συγκλίσεις για να τις συζητήσουμε παρακάτω όσον αφορά τις Προεδρικές» ανέφερε.

Ο κ. Θεοπέμπτου είπε ότι θα μεταφέρουν τα όσα άκουσαν στην συνάντηση στην Πολιτική Επιτροπή του κινήματος και θα επανέλθουν. Επεσήμανε δε ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και για τον υποψήφιο αλλά κυρίως για το εκλογικό πρόγραμμα το οποίο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, αν είναι να αλλάξουμε την διακυβέρνηση του τόπου. Να φύγουμε από την Κυβέρνηση της διαφθοράς, την Κκυβέρνηση που έχει προκαλέσει τόσα πολλά προβλήματα οικονομικά στον κόσμο». Την Κυβέρνηση, συνέχισε, που έχει κάνει ανείπωτες καταστροφές στο περιβάλλον «και για πολλούς άλλους λόγους που βλέπουμε καθημερινά».

Κατά τον κ. Θεοπέμπτου πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει αυτή η Κυβέρνηση για να πάει μπροστά ο τόπος.

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ