Στην αντεπίθεση η Πινδάρου-«Νικόλας και Χριστοδουλίδης συμφωνούν ότι ο ΔΗΣΥ πρέπει να είναι Κυβέρνηση»

Επίθεση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος υπέδειξε πως, «ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού»  

«Σε αυτές τις εκλογές», είπε ο Χάρης Γεωργιάδης, «συμβαίνει κάτι παράδοξο. Ακόμη και οι πολιτικοί αντίπαλοι θεωρούν ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρέπει να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια της χώρας προϋποθέτει την παρουσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διακυβέρνηση». 

Και πρόσθεσε, πως, «αυτό λέμε και εμείς αλλά μόνο με την εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί πράγματι να διασφαλιστεί η σταθερότητα, αυτή η θετική προοπτική με την παρουσία πράγματι του Δημοκρατικού Συναγερμου». 

Σημείωσε την ίδια ώρα πως, «ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε σήμερα να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού». 

«Το δικό μας κάλεσμα είναι προς όλους τους πολίτες, κυρίως τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού, να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου που είναι η μόνη που διασφαλίζει τη συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας μας», κατέληξε ο Χάρης Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόεδρος: Η ΕΕ βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην πατρίδα μας
Πανηγυρικές εκδηλώσεις Βουλής την Παρασκευή για την επέτειο ένταξης στην ΕΕ
Καταδικάζουν την στάση Τατάρ για το Κυπριακό συντεχνίες στα κατεχόμενα-«Δεν εκπροσωπεί την τ/κ κοινότητα»
Νέα συνάντηση Τατάρ-Ολγκίν την ερχόμενη Δευτέρα
Φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια αναχώρησε από τη Λάρνακα για τη Γάζα το πλοίο Sagamore
Με καταγγελίες για αντιδημοκρατικές διαδικασίες παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου
Ενοχλημένος ο Πρόεδρος για την στάση του Τατάρ-«Δεν αντιλαμβάνομαι κάποιος να μην επιθυμεί να συζητήσει»
Βάλλει κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για το περιστατικό στη Δρομολαξιά-«Όταν αφορούν δικούς μας γίνονται έπεα πτερόεντα»
Προκλήσεις και κρίσεις στην Ευρώπη-«Η πορεία της Κύπρου στην Ε.Ε δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλά»
Ένας μήνας για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου-Πυρετώδεις προετοιμασίες και το βάρος στην ενημέρωση