Πρόσκληση-πρόκληση από Πετρίδη σε υποψηφίους για τον ΥΠΟΙΚ τους και καρφιά σε Χριστοδουλίδη

Πρόκληση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, να αποκαλύψουν τον εκλεκτό τους για τη θέση του υπουργού Οικονομικών και να φέρουν τα συγκεκριμένα άτομα στο επόμενο debate μαζί του, απεύθυνε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψε τον Υπουργό Οικονομικών του ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Μιλώντας στον Alpha, o υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως είναι τιμή για τον ίδιο που τον προτείνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου. «Υπήρξε συζήτηση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, προτού ο ίδιος το αποκαλύψει στη διάρκεια του τελευταίου διακαναλικού debate».

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, «για εμένα είναι τιμή και σίγουρα δεν βγήκε ο άνθρωπος να πει χωρίς να με διαβουλευτεί. Έχουμε τους άλλους υποψηφίους να μιλάνε όλη μέρα για την οικονομία, χωρίς να λένε ποιος θα είναι ο υπουργός Οικονομικών. Ονομάστε τον υπουργό Οικονομικών σας, για να ξέρει ο κόσμος και ελάτε να κάνουμε και debate».

Παράλληλα, σημείωσε πως «πρώτη φορά υποψήφιος Πρόεδρος στην Κύπρο αποκαλύπτει ένα εκ των βασικών του υπουργών, κάτι που συμβαίνει όπως είπε σε πιο αναπτυγμένες χώρες, ιδιαίτερα από υποψηφίους που ανήκουν στον χώρο της αντιπολίτευσης».

Προσθέτοντας πως «εδώ για πρώτη φορά το κάνει ο κύριος Νεοφύτου. Είχαμε ένα άλλο υποψήφιο Πρόεδρο, που ήταν και πραγματικά προκλητικό αυτό που είπε στο debate, ότι "ξέρετε εγώ δεν θα πω ποιους υπουργούς θα βάλω από τον Συναγερμό". Αυτά τώρα είναι σοβαρά πράματα; Ελάτε κύριοι να μιλήσουμε. Αυτή είναι η πρόκλησή που πρέπει να απαντήσουν», αναφερόμενος προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ