Στα... σχοινιά Αβέρωφ-Νικόλας για τα περί μυστικών συμφωνιών με Χριστοδουλίδη

Νέα επίθεση στον Νικόλα Παπαδόπουλο σε σχέση με την συμφωνία διαμερισμού εξουσίας με το Νίκο Χριστοδουλίδη, εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ο οποίος απατώντας στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, είπε πως η υποκρισία έχει τα όρια της. 

Σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέρει πως, «ο Νικόλας Παπαδόπουλος, που από την επόμενη των βουλευτικών εκλογών  δήλωνε πως το 2023 θα ήταν κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση, σήμερα παριστάνει τον ανήξερο και δηλώνει πως αυτές είναι πρακτικές άγνωστες σε αυτόν».

Στην συνέχεια προσθέτει ότι, «ο υπέρμαχος της τοξικότητας, που καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2021 και που δεν είχε κανένα ενδοιασμό να ρίξει τη χώρα στα βράχια παρουσιάζεται ως υπερασπιστής της σταθερότητας».  

Τέλος τονίζει πως «αυτός που επίμονα αποκρύβει τη συμφωνία  διαμοιρασμού εξουσίας που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη,  μίλα για διαφάνεια και υποκρισία έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

Από την πλευρά ο Νίκολας Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «o Φιλελεύθερος» του στη εφημερίδα δήλωσε, ότι «ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος πρόσθεσε πως, «για το ΔΗΚΟ, δεν έχουν σημασία οι καρέκλες και η νομή της εξουσίας. Σημασία για εμάς έχουν οι πολιτικές θέσεις. Τόσο εγώ προσωπικά, τότε στην ομιλία μου ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, όσο και το Δημοκρατικό Κόμμα καθημερινά, δηλώνουμε γιατί πιστεύουμε στον Νίκο Χριστοδουλίδη, γιατί συμφωνούμε με τις πολιτικές του θέσεις και γιατί θεωρούμε πως η δική του υποψηφιότητα μπορεί να πάρει τη χώρα μπροστά»    

Ο κ. Παπαδόπουλος απέρριψε για ακόμη μια φορά τα περί οποιασδήποτε μυστικής συμφωνίας τονίζοντας ότι «το πλαίσιο συνεργασίας με τον ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, είναι το ίδιο το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Χριστοδουλίδη», το οποίο όπως είπε, «φιλοδοξούμε να καταστεί πλαίσιο διακυβέρνησης της χώρας, σε μια συμφωνία του ίδιου του κ. Χριστοδουλίδη με τον κυπριακό λαό, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, χαρακτήρισε άριστη την μέχρι τώρα συνεργασία με τον κ. Χριστοδουλίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι όπως πρέπει να είναι μία συνεργασία ενός κόμματος με έναν ανεξάρτητο υποψήφιο.

Επισήμανε, ταυτόχρονα, ότι η ενότητα προϋποθέτει συνεργασία και συμμετοχή όλων καθώς η επομένη μέρα των εκλογών θα επιτρέψει την οικοδόμηση ενός καλού κλίματος προς όφελος του τόπου και του λαού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ