Επιμένει για fake news ο Παπαδόπουλος-«Ούτε μια πλαστογραφία δεν μπορούν να κάνουν σωστά»

Επιμένει ο πρόεδρος του ΔΗKΟ, για τα δημοσιεύματα για μυστική συμφωνία μεταξύ του ιδίου και του Νίκου Χριστοδουλίδη, κάνοντας λόγω για fake news.  

Σε ανάρτηση του ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε πως «τόσο σοβαρό είναι το «έγγραφο» που «αποκαλύπτει» ο πολίτης που λέει πως αν δεν βγει Πρόεδρος ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα τον βάλουμε…Δήμαρχο! Ούτε μια πλαστογραφία δεν μπορούν να κάνουν σωστά…».

Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ θα συνεδριάσει μελετώντας τρόπους αντίδρασης στο δημοσίευμα, χωρίς να αποκλείονται και τα νομικά μέτρα.

Σημειώνεται ότι, χθες ο Νίκος Χριστοδουλίδης κληθείς να αναφερθεί στα δημοσιεύματα, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία μυστική συμφωνία με το ΔΗΚΟ, η μόνη συμφωνία που έχω είναι με τον κυπριακό λαό. 

«Εκεί θα κριθώ και δεν πρόκειται να εμπλακώ. Το κάνω συνειδητά, όχι τώρα. Από τον καιρό που ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Έλεγαν για 18 σημεία τώρα βρέθηκε μια δήθεν μυστική συμφωνία. Δεν υπάρχει», ανέφερε ο υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές. 

«Καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες»

Παίρνει θέση και η ΕΔΕΚ για τα δημοσιεύματα, αναφέροντας πως «η εφημερίδα Πολίτης επανέρχεται σήμερα ρωτώντας γιατί η ΕΔΕΚ δεν βγάζει την δήθεν "μυστική συμφωνία" που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Κατανοητή η ερώτηση. Σε ένα πολιτικό σκηνικό που έμαθε να κάνει συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, ναι είναι λογικό να τίθενται αυτά τα ερωτήματα».

Προσθέτοντας ότι «αυτό όμως που δεν κατανοεί η εφημερίδα είναι ότι η ΕΔΕΚ δεν έκανε και δεν κάνει καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες. Και εδώ είναι που έγκειται και η διαφορετικότητα της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη. Όλα γίνονται στο φως και όλα με διαφάνεια».

Παράλληλα, η ΕΔΕΚ τονίζει πως «κατανοούμε πλήρως που αποσκοπούν τα τελευταία δημοσιεύματα της εφημερίδας Πολίτης. Εμείς, την προτρέπουμε να ασχοληθεί με τα του οίκου της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα ομαδικά πυρά για μυστική συμφωνία, τα παπαγαλάκια και η θέση Χριστοδουλίδη

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ