MAS Supermarkets: Αιχμή του δόρατος τα Mas Best Brand

Οι Υπεραγορές Mas διαθέτουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας γεγονός που τους επιτρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αλλά και ένα συγκριτικό οικονομικό πλεονέκτημα, αφού καλύπτουν το σύνολο των αναγκών του νοικοκυριού τους σε αρκετά χαμηλές τιμές σε σχέση με εφάμιλλα επώνυμα προϊόντα. Η μεγάλη γκάμα που διαθέτουν αλλά και η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Mas, θωρακίζουν τους πελάτες μας ιδιαίτερα σε μια περίοδο συνεχούς αύξησης τιμών.

Γιατί τα προϊόντα private label είναι σημαντικά στο λιανεμπόριο;

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι ιδιαίτερα σημαντικά στο λιανεμπόριο ειδικά σε τόσο έντονα μεταβαλλόμενες περιόδους. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας προσφέρουν την δυνατότητα στους καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρήματα διατηρώντας συνάμα την ποιότητα των προϊόντων που αγοράζουν αποφεύγοντας οποιεσδήποτε αγορές εφάμιλλων επώνυμων προϊόντων με ακριβότερο κόστος.

Ποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αποκτούν οι Υπεραγορές Mas με την προσθήκη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας;

Το γεγονός ότι ο Όμιλος Υπεραγορών Mas διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων σε Παγκύπρια κλίμακα, με 50 Υπεραγορές, αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού προσφέρει την ευκαιρία, μέσω κοινών αγορών, να διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στην Κύπρο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Με ένα τόσο ισχυρό προϊοντικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας το οποίο ενισχύεται διαρκώς με όλες τις διεθνείς μάρκες, οι Υπεραγορές Mas αποτελούν έναν σταθερό προορισμό αγορών για κάθε Κύπριο καταναλωτή, παρέχοντας πρότυπη προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε σημείο πώλησης.

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και σε γενικότερο επίπεδο οι Υπεραγορές Mas παρουσιάζουν μια ραγδαία αναπτυσσόμενη πορεία τα τελευταία χρόνια, γεγονός που κρίνεται εντυπωσιακό, λαμβάνοντας υπόψη το ευρύτερο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον. Η επιτυχία είναι παράγωγο, μιας εστιασμένης στρατηγικής ανάπτυξης, που έχει τον καταναλωτή και την εξυπηρέτηση του στο επίκεντρο, με παράλληλη και συνεχή διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας, διατηρώντας το επίπεδο τιμών, σε χαμηλούς δείκτες.

 Ποιες κατηγορίες καλύπτουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών Mas;

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών Mas καλύπτουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων που χρειάζεται ο Κύπριος καταναλωτής με τα Mas Best Brand να

αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην φαρέτρα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Mas, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες. Πρόκειται για προϊόντα υποδειγματικής ποιότητας, σε χαμηλές τιμές, που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών για κάθε νοικοκυριό.

Ποιο είναι το μέλλον των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στο κυπριακό λιανεμπόριο;

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι όταν υπάρχει πληθωρισμός οι αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών αλλάζουν και η αναζήτηση περισσότερης αξίας στις αγορές γίνεται πρωταρχικός στόχος. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε χώρες όπως η Γαλλία, Ισπανία και η Γερμανία ξεπερνούν σήμερα το 50% του καλαθιού κάθε νοικοκυριού. Οι καταναλωτές άρχισαν να συγκρίνουν πριν αγοράσουν και επιλέγουν τις περισσότερες φορές το οικονομικότερο προϊόν. Η τάση αυτή εκτιμούμε ότι θα αυξάνεται όλο και περισσότερο και στο κυπριακό λιανεμπόριο γι’ αυτό και ο Όμιλος Υπεραγορών Mas θα συνεχίσει να επενδύει και αναπτύσσει συνεχώς ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την γκάμα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ή αποκλειστικής εισαγωγής του προσφέροντας στους πελάτες του την ιδανική επιλογή που συνδυάζει ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετική ποιότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 22 015959

Διεύθυνση: Ερμού 13 ‘Α Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλιού, Λατσιά, Λευκωσία

FB: MAS Supermarkets Cyprus

IG: @massupermarkets

Youtube: Mas Supermarkets Cyprus

LinkedIn: Mas Supermarkets

Website: http://www.mas.com.cy/