Απάντησαν σε Οδυσσέα, υπεραμύνθηκαν των χειρισμών τους οι αρμόδιοι για ΚΕΠ

Στο μικροσκόπιο της επιτροπής Ελέγχου τίθεται για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρία, σήμερα, η Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα. Τα μέλη της Επιτροπής, αφού άκουσαν στην πρώτη συνεδρία τον ίδιο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη να περιγράφει κάποια από τα ευρήματα της Έκθεσης και τον υπουργό Εσωτερικών να απαντά αμφισβητώντας τα, σήμερα ο λόγος αναμένεται να δοθεί στους υπόλοιπους προσκεκλημένους.      

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόση Τσιόλα καθώς επίσης και των Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών. Μεταξύ άλλων στην Επιτροπή, κλήθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, ο Έφορος Φορολογίας, ο Διευθυντής του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεύτερο ημίχρονο στη Βουλή-Ξετυλίγουν τον... μίτο των χρυσών διαβατηρίων

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ο Επίτροπος Διαφάνειας έλαβε τη γνωμάτευση που ζήτησε από νομικό, σε σχέση με τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί η Αρχή κατά της Διαφθοράς να διερευνήσει αναδρομικά το σκάνδαλο των διαβατηρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωμάτευση που έλαβε ο Χάρης Πογιατζής, του επιτρέπει να διερευνήσει , αναδρομικά το θέμα, κάτι που ενδεχομένως να ανακοινωθεί και σήμερα κατά τη διάρκεια της Επιτροπής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι 25 εκλεκτές παρθένες του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν-Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει
«Μπλόκο» στο εμπόριο με το Ισραήλ βάζει η Τουρκία μέχρι να εξασφαλιστεί μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Βραζιλία-Έφτασαν τους 29 και άλλοι 60 αγνοούνται
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Φαίδωνος: Σύντομα ολοκληρώνονται οι έξυπνες στάσεις επιβίβασης
«Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου
Συνεχίζεται η παράδοση με τη συνάντηση Επιταφίων στην Πάφο
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ για 40 μέρες εξετάζει η Χαμάς
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο