Τετάρτη 17 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παγιδευμένοι στην Φρανκφούρτη Κύπριοι βουλευτές-«Είμαστε με τα ρούχα που φοράμε»

  02/07/2022 09:57
Παγιδευμένοι στην Φρανκφούρτη Κύπριοι βουλευτές-«Είμαστε με τα ρούχα που φοράμε»

Παγιδευμένοι στην Φρανκφούρτη Κύπριοι βουλευτές-«Είμαστε με τα ρούχα που φοράμε»

  02/07/2022 09:57

Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκονται κύπριοι βουλευτές, οι οποίοι έχουν τελικό προορισμό το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, λόγω του χάους που επικρατεί στα διεθνή αεροδρόμια, εξαιτίας των απεργιών και του μειωμένου προσωπικού που εργάζεται.

Συγκεκριμένα, μία εξαμελής αποστολή, στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ειρήνη Χαραλαμπίδου και Χρίστος Σενέκης, βρίσκεται εδώ και δύο μέρες παγιδευμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, αφού υπήρξε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τις πτήσεις τους. Όπως ανέφερε η κα. Χαραλαμπίδου στο κρατικό ραδιόφωνο, είχαν αποχωρήσει από την Κύπρο πριν από δύο μέρες, με καθυστέρηση, που οφειλόταν στην εταιρεία Lufthansa, με την οποία και ταξίδεψαν.

Η κα. Χαραλαμπίδου υπέδειξε πως η καθυστέρηση είχε αποτέλεσμα να χάσουν την επόμενη πτήση τους. Συγκεκριμένα, επεσήμανε πως για δύο λεπτά δεν πρόλαβαν να περάσουν από την πύλη, ενώ βρίσκονταν εκεί και ήταν λάθος της εταιρείας, ενώ σημείωσε πως έχουν εξαφανιστεί και οι βαλίτσες τους. «Είμαστε μόνο με τα ρούχα που φοράμε», ανέφερε σε έντονο ύφος.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ σημείωσε πως ακυρώθηκε και η σημερινή τους πτήση προς την Αγγλία, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο αεροδρόμιο. Το γεγονός ότι κανείς δεν τους έχει ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στης κυπριακή αποστολή.

Η κα. Χαραλαμπίδου έκανε λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις, ενώ εξήγησε πως τους περνούν συνεχώς από ελέγχους. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσε τον κόσμο να μην ανεβεί σε αεροπλάνο. «Βρισκόμαστε κυριολεκτικά παγιδευμένοι. Το απόλυτο χάος».

Η εξαμελής αποστολή, που αποτελείται από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, τον Χρίστο Σενέκη, τον Κυριάκο Χατζηγιάννη και λειτουργούς της Βουλής, έχει ως προορισμό την συνεδρία του ΟΑΣΕ στο Μπέρμιγχαμ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας