Στην Ολλανδία ο Αβέρωφ Νεοφύτου-Θα παραστεί στο συνέδριο του ΕΛΚ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 31 Μαΐου ως και την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθεί ψήφισμα του ΔΗΣΥ, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, καταδικάζει την οποιαδήποτε θέση για λύση δυο κρατών στην Κύπρο και τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια και στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύποιυ του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου αναχωρεί τη Δευτέρα για να παραστεί στο Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες εργασίες του Συνεδρίου με αποκορύφωμα την εκλογή του νέου Προέδρου.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει η εκλογή του Γενικού Γραμματέα και των 10 Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ο κ. Νεοφύτου θα παραστεί στην ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Ολομέλειας του Συνεδρίου.

Παράλληλα με τα πιο πάνω ο κ. Νεοφύτου θα έχει σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους αξιωματούχους, επιτρόπους, αρχηγούς κρατών και αρχηγούς κομμάτων.

Τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Τορναρίτης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης Μιχάλης Σοφοκλέους και στελέχη της παράταξης.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών