Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το 12ο συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών ενόψει του 12 Παγκυπρίου Συνεδρίου του, το οποίο, μετά από δύο αναβολές, βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει, το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά, με τη συμμετοχή των συνέδρων τόσο δια ζώσης όσο και με διαδικτυακή σύνδεση. Η δε ψηφοφορία για την ανάδειξη των τεσσάρων αξιωματούχων του Κινήματος και των 16 υπολειπομένων μελών της Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθεί μόνο δια ζώσης, σε εξωτερικό χώρο, για να μην αποκλειστεί κανένα μέλος του Κινήματος από την διαδικασία λόγω των περιοριστικών μέτρων για διαχείριση της πανδημίας.

Οι υποψήφιοι

Στο συνέδριο θα εκλεγούν με απευθείας ψηφοφορία οι Πρόεδρος, Αναπληρωτής/τρια πρόεδρος, δυο Αντιπρόεδροι και 16 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, το Ανώτατο Σώμα λήψης αποφάσεων του Κινήματος.

Το ψηφοδέλτιο για τους 4 αξιωματούχους του Κινήματος στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος διαμορφώθηκε ως εξής: Τη θέση του Προέδρου επανδιεκδικεί ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και διεκδικούν επίσης οι Κυριάκος Τσιμίλλης και Σωτήρης Χρίστου.

Τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου επαναδιεκδικεί η Έφη Ξάνθου και διεκδικούν ο Άλκης Παπής, νυν εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος και ο Σωτήρης Χρίστου.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου Α’ του Κινήματος οι υποψήφιοι είναι: οι Σταύρος Αλαμπρίτης, Φρύνη Ονουφρίου, Κυριάκος Τσιμίλλης, Σωτήρης Χρίστου, Μάριος Χρυσοστόμου.

Την υποψηφιότητα τους για τη θέση του Αντιπροέδρου Β’ έχουν υποβάλει οι: Μαρία Κολά, Αντώνης Κουπαρής, Παναγιώτης Μανώλη, Λούκας Στυλιανού, Σωτήρης Χρίστου, Μάριος Χρυσοστόμου.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου υπό την νέα της σύσταση, θα εκλεγούν τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας (Εκτελεστικός, Αναπληρωτής/τρια Εκτελεστικός, υπεύθυνος/η Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικός υπεύθυνος, μέλη κ.ο.κ.), σημειώνει περαιτέρω η ανακοίνωση των Οικολόγων. 

 

 

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο η Κυριακίδου, προσφωνεί τη Βουλή σε σύνοδο για τα 20χρονα ένταξης
Στα ΗΑΕ για τουριστική έκθεση και επενδυτικό συνέδριο ο Υφυπουργός Τουρισμού
Αμετακίνητος ο Τατάρ-Θα επαναλάβει το αφήγημα περί δύο κρατών στην Ολγκίν
Έκανε στάση στην Άγκυρα, είδε Φιντάν πριν την κάθοδό της στην Κύπρο η Ολγκίν
Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν-Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ σε χωριστές συναντήσεις την Τετάρτη
Επανέλαβε εαυτόν ο Τατάρ για τα περί δύο κρατών στον ΟΙΣ-Ζήτησε αύξηση συνεργασίας
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Η αναβίωση των Προεδρικών, το σπάνιο φαινόμενο της Πόλης και οι ιδιαιτερότητες των εκλογών ΤΑ στην Πάφο
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»