Στο σκαμνί και από τους ασθενείς ο Σιζόπουλος-«Συκοφάντης, πρέπει να σέβεται»

Δεν λέει να κοπάσει ο πόλεμος για το ΓεΣΥ, με τους οργανωμένους ασθενείς να στήνουν στον τοίχο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, αφού είχε κατηγορήσει την ΟΣΑΚ για εξυπηρέτηση συμφερόντων, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την πρόταση του να μπορούν οι γιατροί του εκτός ΓεΣΥ να συνταγογραφούν εντός το συστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κτύπησε ξανά ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ με.. αποδέκτες Αβέρωφ και Χάρη

Οι ΟΣΑΚ είχε δώσει περιθώριο μέχρι σήμερα στον Μαρίνο Σιζόπουλο να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που, όπως λένε, είπε πως κατέχει και καταδεικνύουν την εξυπηρέτηση συμφερόντων από μέρους τους.

«Να τα δώσει στη δημοσιότητα, εάν δεν τα δώσει οφείλει να απολογηθεί δημόσια», ανέφερε στον REPORTER o Πρόεδρος της ΟΣΑΚ, Μάριος Κουλούμας, σημειώνοντας πως είναι λυπηρό να «ακούς από έναν Πρόεδρο κόμματος να λέει αυτά τα πράγματα, χωρίς στοιχεία. Εάν τα έχει πρέπει να τα δώσει, εμείς τον προκαλούμε. Έχει καταγγείλει και έχει συκοφαντήσει ανθρώπους που είναι στους συνδέσμους των ασθενών. Αυτό μας λυπεί πραγματικά, πρέπει να σέβεται».    

Ο κ. Κουλούμας ανέφερε πως η πρόταση Σιζόπουλου, είναι μία βόμβα στα θεμέλια του ΓεΣΥ και ευνουχισμός του Προσωπικού Ιατρού. «Η προσπάθειά τους είναι να αρχίσουν το ξήλωμα του ΓεΣΥ, με απώτερο στόχο να το καταστήσουν ένα πολυασφαλιστικό σύστημα. Αυτό προσπαθούν λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια, να κάνουν ένα σύστημα που να εξυπηρετεί τους μεγαλογιατρούς και τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Προσπαθούν να ξηλώσουν το σύστημα σιγά, σιγά. Αυτό θα καταστήσει ευάλωτο και μη βιώσιμο το σύστημα υγείας και θα έχουμε ασθενείς τριών ή και τεσσάρων ταχυτήτων, ανάλογα με το ποιος γιατρός σταρ θα είναι εκτός του ΓεΣΥ».

Ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ, επανέλαβε πως ως γιατρός καταθέτοντας πρόταση νόμου στη Βουλή για τη ΓεΣΥ, «έχει σύγκρουση συμφερόντων και ασυμβίβαστο». Όπως είπε «οι βουλευτές της ΕΔΕΚ στηρίζουν το σύστημα υγείας και δεν είναι υπέρ των προτάσεων Σιζόπουλου».

Κάρφωσε ακόμα τον Μαρίνο Σιζόπουλο, ως τον «εκπρόσωπο στο προσκήνιο» αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το ΓεΣΥ. «Εμάς ο ρόλος μας είναι να διαφυλάξουμε και να περιφρουρήσουμε το Σύστημα Υγείας και μας ικανοποιούν οι δηλώσεις των κομμάτων και της Κυβέρνησης. Από κει και πέρα, αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως να υπάρχουν κάποιοι λόγοι που ο κ. Σιζόπουλος προσπαθεί να ανοίξει κάποια άλλα θέματα από αυτά που ήταν πρόσφατα στην επικαιρότητα. Εμείς τον καλούμε ξανά να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τα οποία μας κατηγόρησε. Εάν δεν τα δώσει για μας θα είναι ένας συκοφάντης και θα παραμείνει αυτή η τάτσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Σε ρόλο πυροσβέστη για… Χάρη του ΓεΣΥ ο Αβέρωφ-Μπουρλότο Παμπορίδης και Ιωάννου

Δειτε Επισης

Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Πληροφορίες Ελεγκτικής για υποβολή στοιχείων για διαφημίσεις υποψηφίων στις Εκλογές
Εκλογή Λεόντιου Κωστρίκη και Σωτήρη Καλογήρου στην Ακαδημία Ευρώπης
Κατατέθηκε πρόταση νόμου στην Ολομέλεια για κατάργηση memo στις κατεχόμενες περιοχές
Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ, κατακεραυνώνει Σιζόπουλο ο Βαρνάβα-«Μετέτρεψαν το κόμμα σε μικρομάγαζό τους»
Ολοκληρώνεται αρχές Μαΐου η προβλήτα στη Γάζα-Ευγνωμοσύνη ΗΠΑ στην Κύπρο
Συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο-Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγός ο Πρόεδρος
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία