Παρασκευή 24 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αποχαιρέτησε τα μέλη του Υπουργείου ο Ιωάννου (pics)

  30/06/2021 17:33
Αποχαιρέτησε τα μέλη του Υπουργείου ο Ιωάννου (pics)

Αποχαιρέτησε τα μέλη του Υπουργείου ο Ιωάννου (pics)

  30/06/2021 17:33

Tην σκυτάλη του Υπουργείου Υγείας παραδίδει την Παρασκευή ο υπουργός, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από τρία χρόνια από τη θέση του.  Τον κ. Ιωάννου θα διαδεχθεί ο κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Ο κ. Ιωάννου, αποχαιρέτησε την Τετάρτη τα μέλη του Υπουργείου Υγείας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός, έγραψε, «αποχαιρέτησα σήμερα τους φίλους, συνεργάτες, το εξαιρετικό προσωπικό του Υπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία, στη Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, στο Τμήμα Αγορών και Προμηθειών, στη Διεύθυνση Υγειονομικών Υπηρεσιών και την Ομάδα Ιχνηλάτησης».

Ανέφερε ότι, «ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αναπληρωτή Διευθυντή Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Ευαγόρα Ταμπουρή, τον Διευθυντή του Τμήματος Αγορών και Προμηθειών Χρίστο Νικολάου, τον Προϊστάμενο των Υγειονομικών Υπηρεσιών Ηρόδοτο Ηροδότου και το προσωπικό των Υπηρεσιών τους αλλά και στον Υπεύθυνο της Ομάδας Ιχνηλάτησης Βαλεντίνο Σιλβέστρο και στα μέλη της Ομάδας Χρήστο Χαραλάμπους, Ιωάννα Γρηγορίου και Φανή Θεοφάνους».

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι «από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στο Υπουργείο, στάθηκαν συνοδοιπόροι και ακούραστοι μαχητές για να κερδίσουμε δύσκολες μάχες και να ξεπεράσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια και δυσκολίες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας