Τρίτη 22 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα μηνύματα των Υπουργών για την εκλογή της Αννίτας Δημητρίου

  10/06/2021 19:00
Τα μηνύματα των Υπουργών για την εκλογή της Αννίτας Δημητρίου

Τα μηνύματα των Υπουργών για την εκλογή της Αννίτας Δημητρίου

  10/06/2021 19:00

Την νέα Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου συγχαίρουν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, με αναρτήσεις τους στο twitter ευχόμενοι καλή επιτυχία στην νέα της θέση. Την ίδια στιγμή κάνουν λόγο για μια ιστορική εκλογή αφού πρόκειται για την πρώτη γυναίκα Πτβ από το 1960 μέχρι και σήμερα. 

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, γράφει ότι είναι ιστορική για την Κυπριακή Δημοκρατία και σημαντική από κάθε άποψη η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων. «Θερμά συγχαρητήρια και ειλικρινείς ευχές για επιτυχία στο δύσκολο έργο που την αναμένει, στο οποίο είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί επάξια» σημειώνει.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου εύχεται θερμά συγχαρητήρια στην νέα Πρόεδρο του νομοθετικού σώματος. «Είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των πολιτών. Καλή επιτυχία» προσθέτει.

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου εύχεται θερμά συγχαρητήρια στην κ. Δημητρίου, η οποία, όπως λέει, έχει πανάξια εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και είναι η πρώτη γυναίκα που έχει διεκδικήσει το δεύτερο τη τάξει αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη συγχαίρω με τη σειρά της την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Βουλής. Προσβλέπω, συνεχίζει, σε μια εποικοδομητική συνεργασία με τη Βουλή και όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες για τα σημαντικά νομοσχέδια που εκκρεμούν.

Η Υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου κάνει λόγο για ιστορική ημέρα για την ισότητα στην Κύπρο, εύχεται θερμά συγχαρητήρια στην κ. Δημητρίου και κάθε επιτυχία στο έργο της «που είμαι σίγουρη ότι θα επιτελέσει με το ήθος, τη μεθοδικότητα και τη σύνεση που πάντοτε την διακρίνει».

Συγχαρητήρια στην νέα Πτβ έδωσε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος μέσα από από τον λογαριασμό του στο Τwitter ευχόμενος, «κάθε επιτυχία στο έργο που θα επιτελέσει». Όπως ανέφερε, «είμαι βέβαιος ότι τα προσόντα, το ήθος και η  εντιμότητά της, αποτελούν τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη προεδρία της Βουλής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας