Έλυσε τη σιωπή του ο Νικόλας για τον… Μάκη-Γιατί τον «εξαφάνισε» και πώς απαντά στο τρολάρισμα

Έλυσε τη σιωπή του ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και απάντησε σε όσους τον τρολάρουν για τον Μάκη.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, αναφερόμενος στο σποτάκι που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη, επεσήμανε πως ο Μάκης έχει καταφέρει να κάνει όλη την Κύπρο να μιλά για τα σκάνδαλα της διαπλοκής και διαφθοράς της Κυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Γλέντι στα social media με τον Μάκη του Νικόλα-Άλλαξε κόμμα και... εξαφανίστηκε

Απαντώντας στα όσα ακούγονται περί ρουσφετιού και την σύνδεσή του με το ΔΗΚΟ, ο κ. Παπαδόπουλους, αναρωτήθηκε γιατί ο θεωρήθηκε ότι ο Μάκης έπαιρνε τηλέφωνο για ρουσφέτι, ενώ πρόσθεσε πως η ένοχη σκέψη, μόνο ενοχή σκέπτεται. Εξήγησε, δε, ότι ο Μάκης δεν έπαιρνε τηλέφωνο για ρουσφέτι, αλλά για να παραπονεθεί για τα σκάνδαλα.

«Για τον συνεργατισμό, για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες, για τα χρυσά διαβατήρια, αλλά δεν του απαντούσε κανένας. Αυτό το σποτ, ήταν ένα χιουμοριστικό βίντεο, επειδή σκεφτήκαμε ότι ήταν ένας τρόπος να υπενθυμίσουμε για τα απανωτά σκάνδαλα της διαπλοκής και της διαφθοράς, με ένα άλλο τρόπο».

Κληθείς να σχολιάσει γιατί τελικά το βίντεο κατέβηκε από το διαδίκτυο, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ σημείωσε πως διαπίστωσαν ότι μετά τη δημοσιοποίηση του σποτ ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα με την ηχογράφηση, το οποίο δεν τους ικανοποιούσε και το απέσυραν για να το διορθώσουν.

«Στο μεταξύ, το σποτ έγινε viral και το έχουν δει με αυτό τον τρόπο πολλοί περισσότεροι, από ότι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Χαιρόμαστε και δεν χρειάζεται να το ανεβάσουμε ξανά. Έχει γίνει viral, το έχει δει όλη η Κύπρος και ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουμε και με τα υπόλοιπα φιλμάκια που θα ανεβάσουμε τις επόμενες ημέρες, με τα οποία θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας».  

Καταλήγοντας, κληθείς να σχολιάσει για τα όσα ακούγονται περί ΔΗΚΟ και τη σχέση του με το ρουσφέτι, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε βάλλοντας εκ νέου κατά της Κυβέρνησης.

«Δεν έχει καμία σχέση το Δημοκρατικό Κόμμα με το ρουσφέτι, επειδή δεν είναι Κυβέρνηση. Αυτοί που είναι στην Κυβέρνηση επιδίδονται σε ρουσφέτια κι όχι μόνο. Σε διάβρωση των θεσμών».

 

Δειτε Επισης

Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Βρετανοκύπριος γυμναστής διεκδικεί τη δημαρχία του Λονδίνου
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Απορρίφθηκε μια ένσταση στην εκλογική περιφέρεια Πάφου-Ανακηρύχθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Πληροφορίες Ελεγκτικής για υποβολή στοιχείων για διαφημίσεις υποψηφίων στις Εκλογές