Κυριακή 13 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνάντηση Αβέρωφ-Μητσοτάκη: Η Γενεύη ήταν σταθμός που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων μας

  05/05/2021 19:05
Συνάντηση Αβέρωφ-Μητσοτάκη: Η Γενεύη ήταν σταθμός που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων μας

Συνάντηση Αβέρωφ-Μητσοτάκη: Η Γενεύη ήταν σταθμός που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων μας

  05/05/2021 19:05

Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Νεοφύτου σε δηλώσεις του είπε ότι ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την στήριξή του στον εθνικό αγώνα, αναφέροντας ότι η «Γενεύη ήταν ένας σταθμός που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων της πλευράς μας». Σχολίασε ακόμη ότι συζητήθηκε και το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και την κοινή τους θέση πως πρέπει η Τουρκία να επιδείξει καλή θέληση.

Συγκεκριμένα ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι «ολοκληρώσαμε ακόμη μια πάρα πολύ ουσιαστική αλλά και παραγωγική συζήτηση με τον φίλο Έλληνα Πρωθυπουργό. Τον ευχαρίστησα για τη στήριξή του την προσωπική αλλά και της κυβέρνησής του και του ελληνικού λαού, στον εθνικό αγώνα που διεξάγουμε για την ελευθερία και την απελευθέρωση του τόπου μας».

Χαρακτήρισε την Γενεύη σταθμό, «που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων της δικής μας πλευράς, έναντι των απαράδεχτων και εκτός του συμφωνημένου πλαισίου θέσεων της τουρκικής πλευράς.» Είχαν την ευκαιρία επίσης να συζητήσουν όπως αναφέρει «για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για την ευρωτουρκική ατζέντα αλλά και την κοινή θέση μας πως πρέπει η Τουρκία να επιδείξει καλή θέληση τόσο όσο αφορά το κυπριακό αλλά και τα ελληνοτουρκικά αν θέλει να έχει απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία».

Καταλήγοντας ο κ. Νεοφύτου σημείωσε ότι «ευρισκόμενος σήμερα στην Ελλάδα ένιωσα και το μετέφερα και στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ότι οι Έλληνες αποκτούν μέρα με τη μέρα αυτό που στερήθηκε ολόκληρη η ανθρωπότητα, την ελευθερία τους. Μια ελευθερία που πιστεύω ακράδαντα πως θα επανέλθει και από Δευτέρας και στην Κύπρο».

Με όπλο μας όπως τόνισε τα εμβόλια κερδίζουμε την καθημερινότητά μας και την ελευθερία μας, «η οικονομία ξαναβάζει μπροστά και καλύτερες μέρες θα έχουμε και στην Ελλάδα και στην Κύπρο και στην Ευρώπη και στην παγκόσμια κοινωνία και οικονομία».  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας