Οι κυνηγοί κάνουν λόγο για καταπάτηση των συμφωνηθέντων από τη Θεολόγου

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών (ΚΕΚΚ) σε ανακοίνωσή του σχετικά με την λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στο Κίνημα Ανεξάρτητοι και το ΚΕΚΚ, κάνει λόγο για καταπάτηση των συμφωνηθέντων από την επικεφαλής του Κινήματος Ανεξάρτητων Άννα Θεολόγου και αναφέρει ότι διαφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα "για οποιεσδήποτε παράπλευρες απώλειες, αφού έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά για να γίνει κατορθωτή αυτή η συνεργασία, η οποία ως εμφαίνεται, ουδέποτε ήταν σκοπός μερικών, να παραμείνει μέχρι και το πέρας των εκλογών".

"Η κ. Θεολόγου μπήκε σε συζητήσεις με την ηγεσία του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών και γνώριζε πολύ καλά εξ’ αρχής, ότι αντιπροσωπεύουμε τους νομοταγείς κυνηγούς, οικογενειάρχες και εργαζομένους, μα παν’ απ’ όλα απλούς συνειδητοποιημένους ανθρώπους της κοινωνίας που ζούμε. Όταν αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας το όνομα του Κινήματος μας ήταν το ίδιο με τώρα, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών" αναφέρεται.

Προστίθεται ότι συμφωνήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μέσα από ένα μνημόνιο συναντίληψης, με κοινές θέσεις και κοινά αποδεχτούς υποψήφιους και ότι "η πρόσφατη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα για το όνομα, ήταν για την κ. Θεολόγου ως φαίνεται απλά η αφορμή".

"Ως Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, όλες μας οι αποφάσεις σε αυτή την διαδικασία, γίνονταν και γίνονται δημοκρατικά και με απολυτή διαφάνεια από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος μας, πράγμα που ως φάνηκε δεν γινόταν/γίνεται με τα μέλη και φίλους της κ. Θεολόγου. Αυτό φάνηκε και από τις συναντήσεις που είχαμε με την ίδια πριν την επιστολή που λάβαμε από το υπουργείο Εσωτερικών περί τις 9 και 15 Απριλίου όπου ξεκάθαρα είχε παρθεί η απόφαση λύσης συνεργασίας μας από μέρους της ίδιας χωρίς όμως να ενημερώσει κανένα από τα στελέχη μας που ήταν παρών στις συναντήσεις που γίνονταν με σκοπό εξεύρεσης μια λύσης" προστίθεται.

Το ΚΕΚΚ αναφέρει ότι στη τελευταία τους συνάντηση, έδωσαν δυο εισηγήσεις προς την κ. Θεολόγου, για να ξεπεραστεί το θέμα με το όνομα και να συνεχιστεί, "η ομολογουμένως ανοδική πορεία της συνεργασίας" και συνεχίζει ότι η κ. Θεολόγου "έχει καταπατήσει τα συμφωνηθέντα και έχει εκμεταλλευτεί τους κόπους μας, αλλά την προσπάθεια μας για μια πραγματική αλλαγή προφανώς για προσωπικούς της λόγους".

"Νιώθουμε μια μεγάλη απογοήτευση όχι για την λύση της συνεργασίας την οποία πληροφορηθήκαμε μέσα από τον Τύπο καθώς η ίδια δεν είχε το θάρρος να μας το πει απευθείας, αλλά για το γεγονός ότι η κ. Θεολόγου με τις πράξεις της έχει αποδείξει ότι αποτελεί και αυτή μέρος ενός συστήματος το οποίο σκοπό έχει μόνο το προσωπικό συμφέρον και το προσωπικό όφελος".

Καταλήγοντας, το ΚΕΚΚ αναφέρει ότι είναι έτοιμοι να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τους με καθαρά και ανεξάρτητα άτομα με στόχο "την σωστή εκπροσώπηση του Κύπριου πολίτη, του νόμιμου κυνηγού και του έντιμου συμπολίτη μας στην Βουλή των Αντιπροσώπων".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έκπληκτη η ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου για την επίθεση με πυροβολισμούς
Κ. Κόμπος: Η προσπάθεια για την αποστολή βοήθειας μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου θα συνεχιστεί
Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό διαχείρισης τ/κ περιουσιών-Τι αλλάζει στα κριτήρια διάθεσης
Καταργείται η υπόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
«Ναι» στα αιτήματα των συγγενών από την Ευρωβουλή-Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου
Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»