Πέμπτη 6 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εμβολιάστηκε με AstraZeneca o ΥΠΕΞ-«Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο»

  19/04/2021 11:37
Εμβολιάστηκε με AstraZeneca o ΥΠΕΞ-«Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο»

Εμβολιάστηκε με AstraZeneca o ΥΠΕΞ-«Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο»

  19/04/2021 11:37

Αισιοδοξία ότι η σταθερή αύξηση του αριθμού των συμπολιτών μας που λαμβάνουν το εμβόλιο ενάντια του κορωνοϊού θα συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ μετά που έλαβε το εμβόλιο της AstraZeneca στο χώρο της Κρατικής Εκθεσης στην Λευκωσία, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και ένα χρόνο για έλεγχο της πανδημίας.

Οφείλουμε, είπε,  όλοι να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, τηρώντας πιστά τα πρωτόκολλα και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και των ειδικών, ούτως ώστε να δημιουργηθούν το συντομότερο οι συνθήκες για πλήρη έλεγχο και καταπολέμηση την πανδημίας.

Με αυτό το σκεπτικό και σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, είναι που και ο ίδιος έλαβε το εμβόλιο AstraZeneca σήμερα το πρωί, πρόσθεσε, αναφέροντας ότι αισθάνεται πολύ καλά.

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η σταθερή αύξηση του αριθμού των συμπολιτών μας που λαμβάνουν το εμβόλιο θα συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας στον τόπο μας.

Πριν και μετά τον εμβολιασμό του, ο κ. Χριστοδουλίδης συνομίλησε με κόσμο που βρισκόταν στον χώρο για εμβολιασμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας