Καινοτομεί ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες ο Δημήτρης Δημητρίου

Όπως κάθε επαγγελματίας έτσι και οι πολιτικοί υποχρεώθηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία με τα περιοριστικά μέτρα να βρίσκονται σε ισχύ.

Υπό κανονικές συνθήκες, τέτοια εποχή, κάτι λιγότερο από τρεις μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις υποψηφίων με τους πολίτες θα έδιναν και έπαιρναν. Λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, ωστόσο, αυτό είναι αδύνατο να συμβεί και πλέον αναζητούνται νέοι τρόποι επικοινωνίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, άριστος γνώστης και χρήστης των social media εγκαινίασε ένα νέο, πρωτοποριακό τρόπο επαφής και επικοινωνίας με τους πολίτες. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία στο έπακρο, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συζητήσεις εξήντα λεπτών, χωρίς καθορισμένη ατζέντα, με τα 20 πρώτα άτομα που θα εγγραφούν στην εκδήλωση που διοργανώνει.

Η συζήτηση γίνεται μέσω zoom ενώ την ίδια ώρα προβάλλεται ζωντανά από τους λογαριασμούς του στα social media. Με αυτό τον τρόπο, ο Δημήτρης Δημητρίου, πέραν από τα οργανωτικά οφέλη στη διεξαγωγή της προεκλογικής του εκστρατείας, αντικαθιστά το κενό της ανθρώπινης επαφής που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, πέραν της συζήτησης με 20 φίλους, που θα συνεχίσει να διοργανώνει, ετοιμάζει και νέα καινοτόμα online events, θέλοντας αφενός να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία στο έπακρο και αφετέρου να διατηρήσει ανοικτές, αλλά και να ανοίξει νέες γραμμές επικοινωνίας με τους πολίτες, παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Δημητρίου είναι και ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας «Ανεκτίμητη Λευκωσία», που έχει όραμα έχει να αλλάξει προς το καλύτερο η Λευκωσία για να γίνει ξανά πραγματική πρωτεύουσα, εφάμιλλη άλλων ευρωπαϊκών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία η οποία μετρά ήδη τέσσερις συναντήσεις. Η τέταρτη στη σειρά διαδικτυακή συζήτησή πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με θέμα, «Η οικονομία σε κρίσιμο σταυροδρόμι».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δημήτρη Δημητρίου, αποσκοπεί στην αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ ειδικών και πολιτών, με βασικούς στόχους να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής, να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν περισσότερο οι δυνατότητες της πόλης και να καταστεί η πρωτεύουσα κέντρο έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Δειτε Επισης

Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Εμπρηστικός ο Ερντογάν-«Η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας αν δεν σταματούσαμε το 1974»
Συνάντηση με πάνω από 40 χώρες για το «Αμάλθεια» στις 21 Μαρτίου ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ
Διακυβερνητική συνάντηση για ενεργειακή συνεργασίας έθεσαν στο τραπέζι ΠτΔ-Φατάχ αλ Σίσι
Ενημερώνει τους ομολόγους του για το «Αμάλθεια» ο Κωνσταντίνος Κόμπος
Στις Βρυξέλλες η Μαριλένα Ραουνά-Συμμετέχει στις εργασίες του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ
Οι συσπειρώσεις των κομμάτων, τα ερωτήματα της κατάταξης και το θολό σκηνικό
Ικανοποιημένος ο ΠτΔ από την Κοινή Διακήρυξη-«Ιστορική μέρα, νέα εποχή στις σχέσεις ΕΕ-Αιγύπτου»
Ολοκληρώθηκε η Συνάντηση ηγετών της ΕΕ με τον Αλ Σίσι-Υπεγράφη κοινή διακήρυξη