Προεκλογικά πυροτεχνήματα κρότου λάμψης χαρακτηρίζει τα μέσα του ΔΗΚΟ το Προεδρικό

Να εκθέσει τις πραγματικές του θέσεις στο λαό καλεί ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλους το ΔΗΚΟ, αντί να στοχοποιεί μια επένδυση 300 εκ. ευρώ που έφερε η διακυβέρνηση Αναστασιάδη στην Κύπρο. Μέσα από την ανακοίνωσή, κάνει ερωτήσεις στο κόμμα και σημειώνει ότι, «όλα τα άλλα μέσα που μετέρχεται είναι απλώς προεκλογικά πυροτεχνήματα κρότου λάμψης».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι «θα ήταν καλό το ΔΗΚΟ να εκθέσει στον λαό ποιες πραγματικά είναι οι θέσεις του, αν έχει, στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και τη χώρα αυτή την περίοδο, αντί να στοχοποιεί μια επένδυση 300 εκ. ευρώ που ήρθε στην πατρίδα μας επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Μια επένδυση, η οποία παρέμενε για κάποια χρόνια στα χαρτιά, χωρίς χρηματοδότηση, και που βοήθησε την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου να αναπτυχθεί περαιτέρω, να βρουν δουλειά άνεργοι, να δουλέψουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν της πατρίδας μας.

Στην συνέχεια τονίζει ότι «θα είναι υπεύθυνοι απέναντι στον τόπο και τους πολίτες εάν με την προεκλογική τακτική που ακολουθούν και για μικροκομματικές εκλογικές σκοπιμότητες διώξουν τέτοιες επενδύσεις από τον τόπο μας και αποτρέψουν άλλους που σχεδιάζουν να επενδύσουν, διασύροντας τους καθημερινά.

Για άλλη μια φορά ρωτάμε το ΔΗΚΟ, αφού απάντηση δεν λάβαμε, αν:

1.     Πιστεύει ότι πρέπει η ελληνοκυπριακή πλευρά να συμμετάσχει στη διάσκεψη για την Κύπρο; Και αν όχι, κάτι που προφανώς είναι η θέση του, ποιο κόστος θα πληρώσει;

2.     Έχει κάτι το ΔΗΚΟ να προτείνει σε σχέση με την οικονομία, ώστε να αντιμετωπιστούν οι τρομερές συνέπειες της πανδημίας; Ή απλώς θα καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς για το χατίρι ενός ανεξάρτητου κρατικού αξιωματούχου;

3.     Επιμένει σε αυτό που ο Πρόεδρος του δήλωσε σήμερα στο Γ΄ Πρόγραμμα του ΡΙΚ, και άφησε τους πάντες άφωνους, δηλαδή να αγοράσουμε μη εγκεκριμένα εμβόλια, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών;

Τέλος αναρωτιέται εάν «αυτές είναι οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πανδημίας, της οικονομίας και του Κυπριακού που προτείνει το ΔΗΚΟ; Όλα τα άλλα μέσα που μετέρχεται είναι απλώς προεκλογικά πυροτεχνήματα κρότου λάμψης. Οι πολίτες δεν μπορούν να ξεγελαστούν».

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ