Ηλεκτρονικά και με δήλωση διαφάνειας η υποβολή υποψηφιοτήτων στον ΔΗΣΥ

Η Διεύθυνση Οργανωτικού του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε σήμερα, ότι η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος, για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των Βουλευτικών Εκλογών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021, από τις 8:30πμ μέχρι της 1μμ μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική υποβολή. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή Οργανωτικού του κόμματος, Γιώργο Λυσανδρίδη, η διαδικασία θα γίνει μέσω του συνδέσμου https://portal.disyonline.org και δικαίωμα υποβολής έχουν τα μέλη που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο Μελών του Κόμματος μέχρι και την 01 Νοεμβρίου 2020.

Η δήλωση διαφάνειας

Μεταξύ άλλων το κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο που επιθυμεί να είναι υποψήφιος, θα πρέπει να συμπληρώσει τη δήλωση διαφάνειας, που εισήγαγε για πρώτη φορά ο ΔΗΣΥ. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να καταγράψουν εάν κατέχουν λευκό ποινικό μητρώο, εάν υπήρξαν κατά τα τελευταία τρία έτη μέτοχοι ή διευθυντές ή μέλη διοικητικού συμβουλίου και να συμπληρώσουν σε ποιες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και την επαγγελματική τους ενασχόληση τα τελευταία τρία χρόνια. 

Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσουν εάν συμμετέχουν ή συμμετείχαν σε Διοικητικά Συμβούλια ή επιτροπές Σωματείων, Συνδέσμων ή Μη Κυβερνητικών Οργανισμών. Επίσης καλούνται να δηλώσουν για τυχών μη ρυθμισμένες οφειλές τους προς το Τμήμα Φορολογίας ή τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αλλά και αν έχουν οποιεσδήποτε μη εξυπηρετούμενες δανειακές υποχρεώσεις. 

Το κάθε μέλος θα χρειαστεί:

1 Τον αριθμό ταυτότητας και το κινητό του τηλέφωνο για να συνδεθεί

2. Πιστωτική κάρτα για να καταβάλει τη συνδρομή του για το 2021 (€20) καθώς και τα €500 που έχουν καθοριστεί ως τέλος για την κατάθεση της αίτησης ενδιαφέροντος και τη συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο.

3. Υπογραμμένη και σαρωμένη την Αίτηση Ενδιαφέροντος και τη Δήλωση Διαφάνειας ώστε να τις ανεβάσει (upload) στην πλατφόρμα υποψηφιοτήτων

4.  Τα ονόματα χρήστη ή τον ακριβή σύνδεσμο για τους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ώστε να συμπληρωθούν στην Αίτηση Ενδιαφέροντος (π.χ. www.facebook.com/xxxxcccc ) και στην πλατφόρμα υποψηφιοτήτων

5. Φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου σε ψηλή ανάλυση

6. Πλήρες βιογραφικό σε ηλεκτρονική μορφή (.docx ή .pdf)

7. Σύντομο βιογραφικό 150 λέξεων σε ηλεκτρονική μορφή (.docx ή .pdf)

8. Μικρό βιογραφικό 50 λέξεων σε ηλεκτρονική μορφή (.docx ή .pdf) το οποία θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στα έντυπα με τους υποψηφίους που θα εκτυπώσει το Κόμμα

Τα έντυπα και οι οδηγίες χρήσης βρίσκονται αναρτημένα στη σελίδα του κόμματος. Η διεύθυνση οργανωτικού καλεί τους ενδιαφερόμενους για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Οργανωτικού στο 22883204 / 172 /178 ή με τα Επαρχιακά Γραφεία.

Δειτε Επισης

Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Η αναβίωση των Προεδρικών, το σπάνιο φαινόμενο της Πόλης και οι ιδιαιτερότητες των εκλογών ΤΑ στην Πάφο
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία