Οι «γυναίκες που είναι πιο άνδρες» και τα… σε αγαπώ Θεοχάρους-Περδίκη

Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Περδίκη, για τις δύο γυναίκες βουλευτές, που όπως ο ίδιος ανέφερε «έβαλαν ράχη για να υπάρξει διαφάνεια», όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Περδίκης, κατά την τοποθέτησή του, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ανέφερε ότι «μερικές γυναίκες που είναι πιο άνδρες απ’ τους άνδρες». Μία τοποθέτηση που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΕΛ, η οποία την χαρακτήρισε σεξιστική.

Την εν λόγω τοποθέτηση σχολίασε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, η οποία σε ανάρτηση στο twitter, έγραψε «Περδίκης: “μερικές γυναίκες που είναι πιο άνδρες απ τους άνδρες”. Άκρως σεξιστικό». Για να λάβει την απάντηση από τον τέως πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων «αυτό σε ενόχλησε κυρία μου. Όχι ότι ο βουλευτής του κόμματος σου και τ. πρόεδρος της Βουλής έκανε όσα έκανε. Ήθελα απλά να δείξω το θαυμασμό μου σε δυο βουλεύτριες που έβαλαν ράχη για να υπάρξει διαφάνεια. Αν το έκανα με λάθος τρόπο, απολογούμαι».

Η κα. Θεοχάρους, σε νέα ανάρτηση επεσήμανε πως «αστειάκι ήθελα να κάνω αλλά δεν μου βγήκε. με συγχωρείς», με τον κ. Περδίκη να απαντά «σε αγαπώ και σε εκτιμώ αλλά πέρασα πολλά από αυτή την ιστορία με τη λίστα Γιωρκάτζη. Έχω ουλές στη ψυχή μου από αυτά που μου έκαναν. Και δεν χωρούν αστεία».

Τέλος σε αυτή την συζήτηση έθεσε η Ελένη Θεοχάρους με την λιτή απάντηση «καλώς. δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα. Κι εγώ σ’ αγαπώ».

 

Δειτε Επισης

Ο Ογουζχάν Χασίπογλου καλεί την Ολγκίν να είναι «αντικειμενική»
Στηρίζει Λοϊζίδη ο Πιττοκοπίτης-Κοινωνικής φύσεως η κοινή παρουσία του με Φαίδωνος
Κοινή προσέγγιση Κύπρου-Μάλτας για το μεταναστευτικό
«Ποιος θα διώξει τους εγκληματίες, αυτός που ήταν απέναντι από την κ. Αντριάνα;»
Να αποδοθούν ευθύνες για την ελλιπή διερεύνηση για Θανάση από Αστυνομία και Ν. Υπηρεσία ζητά το Volt
Επικρίνει τον Τατάρ για το Κυπριακό ο Ακιντζί-«40 χρόνια παλιάς πολιτικής έχουν επανέλθει ως καινούργια»
Παρουσίασε το όραμα του για την Αντιδημαρχία Λευκωσίας ο Χρ. Ιωσήφ
Χρηματική εισφορά για στήριξη της Ανόρθωσης προσέφερε ο Βασίλης Μαύρου
Στην Κύπρο για νέα επίσκεψη εργασίας ο εισηγητής για Αμμόχωστο στην ΚΣΣΕ
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΠΑ στον Δήμο Λατσιών-Γερίου