Στα χαρακώματα Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ-Ο Συλλούρης, οι φυγόστρατοι μισθοφόροι και ο ελεεινός λαϊκισμός

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε το Κίνημα Αλληλεγγύης στο ΕΛΑΜ κάνοντας λόγο για αθλιότητες, απαντώντας σε ανακοίνωση του για το θέμα της διαφθοράς. 

Ειδικότερα το ΕΛΑΜ σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, δραττόμενο από δημοσιεύματα που έκανα λόγο για συμμετοχή του Δημήτρη Συλλούρη σε συνέδρια στο εξωτερικό για θέματα πολιτογραφήσεων, ως σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τον τέως πρόεδρο της Βουλής ως ιδρυτή του Κινήματος Αλληλεγγύη. 

Σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη σημειώνει πως «ουδέν αναληθέστερο» από τα όσα ισχυρίζεται το ΕΛΑΜ. «Το άσπιλο, αμόλυντο και άχραντο ΕΛΑΜ των φυγοστράτων μισθοφόρων εμέσσει κατά της αλήθειας, ανακοινώνοντας ότι η Αλληλεγγύη "ενέχεται στην διαφθορά",  μιας και ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής: Ουδέν αναληθέστερο!» 

«Ο Κυπριακός λαός», συνεχίζει το Κίνημα Αλληλεγγύης στην ανακοίνωση του, «γνωρίζει ότι η Αλληλεγγύη ιδρύθηκε από την Δρα Ελένη Θεοχάρους στις 15 Δεκεμβρίου του 2015 και στην συνέχεια πολλά άτομα και οργανωμένα σύνολα  προσχώρησαν στο Κίνημα μας, ανάμεσα τους και πολλά στελέχη και μέλη του ΕΥΡΩΚΟ. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής ουδεμίαν σχέσιν είχε με την ίδρυση  της Αλληλεγγύης. Βεβαίως εξελέγη ως βουλευτής με την Αλληλεγγύη στις εκλογές του 2016, αλλά αποχώρησε από το Κίνημα, αμέσως μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής».

«Αναφορικά με οτιδήποτε σχετίζεται με όσες δραστηριότητες αποδίδονται στον τέως πρόεδρο της Βουλής, ακράδαντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποφανθεί  η Δικαιοσύνη», προστίθεται.

Σίγουρα όμως ότι και αν έχει συμβεί, αυτό δεν αγγίζει την Αλληλεγγύη. Αυτό το γνωρίζει το ΕΛΑΜ και αυτό φοβάται, συνεχίζει η ανακοίνωση. 

«Το ΕΛΑΜ έχοντας διασυνδέσεις και στενές σχέσεις με καταδικασθέντα μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, επιδίδεται σε ελεεινό λαϊκισμό και προσπάθειες  παραπλάνησης των πολιτών για την συγκράτηση των ψηφοφόρων του, που υποψιασμένοι για το αειπάρθενον του "μετώπου" φεύγουν μαζικά και όντας λαλίστατοι ομιλούν για "σημεία και τέρατα"», καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης. 

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις