Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στα χαρακώματα Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ-Ο Συλλούρης, οι φυγόστρατοι μισθοφόροι και ο ελεεινός λαϊκισμός

  26/01/2021 12:57
Στα χαρακώματα Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ-Ο Συλλούρης, οι φυγόστρατοι μισθοφόροι και ο ελεεινός λαϊκισμός

Στα χαρακώματα Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ-Ο Συλλούρης, οι φυγόστρατοι μισθοφόροι και ο ελεεινός λαϊκισμός

  26/01/2021 12:57

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε το Κίνημα Αλληλεγγύης στο ΕΛΑΜ κάνοντας λόγο για αθλιότητες, απαντώντας σε ανακοίνωση του για το θέμα της διαφθοράς. 

Ειδικότερα το ΕΛΑΜ σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, δραττόμενο από δημοσιεύματα που έκανα λόγο για συμμετοχή του Δημήτρη Συλλούρη σε συνέδρια στο εξωτερικό για θέματα πολιτογραφήσεων, ως σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τον τέως πρόεδρο της Βουλής ως ιδρυτή του Κινήματος Αλληλεγγύη. 

Σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη σημειώνει πως «ουδέν αναληθέστερο» από τα όσα ισχυρίζεται το ΕΛΑΜ. «Το άσπιλο, αμόλυντο και άχραντο ΕΛΑΜ των φυγοστράτων μισθοφόρων εμέσσει κατά της αλήθειας, ανακοινώνοντας ότι η Αλληλεγγύη "ενέχεται στην διαφθορά",  μιας και ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής: Ουδέν αναληθέστερο!» 

«Ο Κυπριακός λαός», συνεχίζει το Κίνημα Αλληλεγγύης στην ανακοίνωση του, «γνωρίζει ότι η Αλληλεγγύη ιδρύθηκε από την Δρα Ελένη Θεοχάρους στις 15 Δεκεμβρίου του 2015 και στην συνέχεια πολλά άτομα και οργανωμένα σύνολα  προσχώρησαν στο Κίνημα μας, ανάμεσα τους και πολλά στελέχη και μέλη του ΕΥΡΩΚΟ. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής ουδεμίαν σχέσιν είχε με την ίδρυση  της Αλληλεγγύης. Βεβαίως εξελέγη ως βουλευτής με την Αλληλεγγύη στις εκλογές του 2016, αλλά αποχώρησε από το Κίνημα, αμέσως μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής».

«Αναφορικά με οτιδήποτε σχετίζεται με όσες δραστηριότητες αποδίδονται στον τέως πρόεδρο της Βουλής, ακράδαντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποφανθεί  η Δικαιοσύνη», προστίθεται.

Σίγουρα όμως ότι και αν έχει συμβεί, αυτό δεν αγγίζει την Αλληλεγγύη. Αυτό το γνωρίζει το ΕΛΑΜ και αυτό φοβάται, συνεχίζει η ανακοίνωση. 

«Το ΕΛΑΜ έχοντας διασυνδέσεις και στενές σχέσεις με καταδικασθέντα μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, επιδίδεται σε ελεεινό λαϊκισμό και προσπάθειες  παραπλάνησης των πολιτών για την συγκράτηση των ψηφοφόρων του, που υποψιασμένοι για το αειπάρθενον του "μετώπου" φεύγουν μαζικά και όντας λαλίστατοι ομιλούν για "σημεία και τέρατα"», καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας