Χ. Γεωργιάδης: Θέλει αποσταθεροποίηση το ΔΗΚΟ, στοχοποιήθηκα από τον Οδυσσέα

Κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση, λίγους μήνες πριν τις εκλογές καταγγέλλει ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Χαρακτηρίζοντας τη στάση του Δημοκρατικού Κόμματος ως «αδιανόητη ανευθυνότητα» ο Χάρης Γεωργιάδης, επισημαίνει τους κινδύνους που ελλοχεύουν ενόψει της ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021 στη Βουλή. 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σε εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη του στον REPORTER, εξαπολύει πυρά και κατά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος όπως σημειώνει, «έχασε το κριτήριο της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας», υπενθυμίζοντας πως και ο ίδιος στο παρελθόν στοχοπόιήθηκε από τον Γενικό Ελεγκτή σε πέντε ή έξι διαφορετικές περιπτώσεις.

Για το θέμα της οικονομίας, ο Χάρης Γεωργιάδης, δηλώνει σίγουρος πως εάν δεν επιφέρουμε από μόνοι μας πλήγμα στην οικονομία στο ενδεχόμενο μη-έγκρισης του προϋπολογισμού, η κυπριακή οικονομία θα τα καταφέρει. Ειδικότερα, δηλώνει πεπεισμένος ότι το 2021 θα είναι χρονιά ισχυρής ανάκαμψης και πως είναι ευτύχημα ότι αυτή η αναπάντεχη κρίση βρήκε την οικονομία μας σε πολύ πιο ισχυρή θέση από ότι ήταν μέχρι το 2013-14. Η κρίση θα είναι έντονη, εκτιμά ο πρώην ΥΠΟΙΚ, όμως η ύφεση θα είναι βαθιά, αλλά δεν θα έχει διάρκεια.  

Μάλιστα, ερωτηθείς για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έμειναν πίσω λόγω της πανδημίας, ο κ. Γεωργιάδης, πέραν των σε εξέλιξη μεταρρυθμίσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Δικαιοσύνης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, θίγει την μεταρρύθμιση του Φορολογικού μας Συστήματος, προτείνοντας αύξηση των φορολογιών για κατανάλωση ενέργειας και μείωση της φορολογίας στην απασχόληση. 

Για το θέμα της διαφθοράς ο κ. Γεωργιάδης, υποδεικνύει πως πέραν των μεταρρυθμίσεων, ως πολίτες πρέπει να γίνουμε πολύ πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας. «Να καταλάβουμε ότι οι επιλογές μας έχουν σημασία, οι επιλογές μας μετρούν και πρέπει να ενασκούμε το δικαίωμα της επιλογής με προσοχή και με τα σωστά κριτήρια», υπογραμμίζει.

Παράλληλα, εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αναγνωρίζοντας πως η στάση της Τουρκίας και του Ερσίν Τατάρ δεν επιτρέπουν καμία αισιοδοξία. Σημειώνει πως επιβάλλεται να γίνουν προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις σε απόλυτη συνεννόηση με την Ελλάδα, καθώς επίσης και ενίσχυση των αποτρεπτικών μας δυνατοτήτων σε συνδυασμό με μια αξιόπιστη παρουσίας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σε σχέση με την επιστροφή του στο κόμμα μετά από επτά χρόνια παρουσίας στο κυβερνητικό σχήμα, ο Χάρης Γεωργιάδης, θέτει ως πρωταρχικό στόχο να ανανεώσει και το στελεχιακό του δυναμικό, διευρύνοντας παράλληλα τους δεσμούς του με τις πιο παραγωγικές ομάδες της κοινωνίας διατηρώντας το, ως μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.  Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί, άλλωστε, και μέσα από το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος τον Ιανουάριο, το οποίο θα είναι το πρώτο διαδικτυακό Συνέδριο πολιτικού κόμματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Κύπρο, και θα στείλει ένα ξεκάθαρο, σύγχρονο πολιτικό στίγμα που θα καλύπτει όλα τα ζητήματα. 

Σε ότι αφορά τους στόχους του ΔΗΣΥ ενόψει τον Βουλευτικών Εκλογών του Μαΐου ο κ. Γεωργιάδης, υπογραμμίζει πως ο βασικός στόχος είναι το κόμμα να παραμείνει ισχυρός και συγκροτημένος προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί ως η δύναμη της ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Τέλος σε ότι αφορά τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, ο Χάρης Γεωργιάδης, ξεκαθαρίζει πως δεν τον απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο. 

Διαβάστε αυτούσια τη συνέντευξη του Χάρη Γεωργιάδη στον REPORTER

*Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τη ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού με το ενδεχόμενο αυτός να καταψηφιστεί λόγω της στάσης του Δημοκρατικού Κόμματος να είναι ορατός. Πώς σχολιάζετε αφενός τη στάση που διατηρεί το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου και πώς βλέπετε να ξεπερνιέται αυτός ο σκόπελος στη Βουλή;

Οδηγούν την οικονομία μας στο απόσπασμα. Δεν μπορώ να περιγράψω διαφορετικά αυτή την αδιανόητη ανευθυνότητα. Η οποία μάλιστα συμβαίνει στην κορύφωση μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αντί της υπεύθυνης συμπεριφοράς κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν πολιτικά παιγνίδια, επέλεξαν τους εκβιασμούς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει η χώρα μας χωρίς προϋπολογισμό, δηλαδή χωρίς τη δυνατότητα λειτουργίας του κράτους. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες, ούτε τα νοσοκομεία και τα σχολεία, ούτε τα προγράμματα κοινωνικής στήριξης, δεν θα μπορούν να υλοποιηθούν τα μικρά και μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα, δεν θα πληρώνονται μισθοί και συντάξεις, θα υπονομευτεί η εθνική μας ασφάλεια. Και όλα αυτά τη στιγμή που στις υπόλοιπες χώρες θα ξεκινά η προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η έναρξη των εμβολιασμών σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας. Αντί λοιπόν να ετοιμαζόμαστε και εμείς για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας, θα μπαίνουμε σε περιπέτειες. Λυπούμαι που το λέω, αλλά φαίνεται πως κάποιοι συνειδητά θέλουν να προκαλέσουν πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση, λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές. 

*Ο προϋπολογισμός μπορεί να περάσει με τις ψήφους άλλων κομμάτων, όπως η ΕΔΕΚ, η Συμμαχία Πολιτών, η Δημοκρατική Πλατφόρμα και η Αλληλεγγύη. Ωστόσο, και αυτά τα κόμματα θέτουν κάποιους όρους για να υπερψηφίσουν. Θεωρείτε ότι είναι σε θέση το κράτος να ικανοποιήσει αυτά τα αιτήματα στην παρούσα συγκυρία; 

Ο προϋπολογισμός του 2021 είναι αυξημένος κατά €742 εκ. Είμαστε ήδη στα όρια των αντοχών μας. Προσωπική μου άποψη είναι να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, να λειτουργήσει το κράτος και να επανεξεταστούν τυχόν επιπρόσθετα αιτήματα στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, με τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό. Όταν θα έχουμε δηλαδή καλύτερη εικόνα για το πως εξελίσσεται η χρονιά.  Αυτή θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, η σωστή και υπεύθυνη συμπεριφορά. 

*Η Κύπρος ζει μια πρωτοφανή κόντρα ανάμεσα στους ανεξάρτητους θεσμούς. Με αυτή την αφορμή άλλωστε το ΔΗΚΟ αποφάσισε να καταψηφίσει τους προϋπολογισμούς. Έχετε άποψη για το ποιος ευθύνεται για αυτή την κρίση και πως αυτή θα καταφέρουμε να ξεπεραστεί; 

Δεν θα περιέγραφα αυτό που συμβαίνει ως κόντρα ανάμεσα σε ανεξάρτητους θεσμούς. Υπάρχει θέμα με τον τρόπο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ο επικεφαλής ενός θεσμού, της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ο οποίος έχασε το κριτήριο της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας. Αλλά σε κάθε περίπτωση και ασχέτως του ποιος ευθύνεται, η όποια σύγκρουση μεταξύ θεσμών σε ένα Κράτος Δικαίου, πρέπει να βρίσκει τη λύση της στο Δικαστήριο. Όχι να μετατρέπεται σε αντικείμενο πολιτικών εκβιασμών που θέτουν το κράτος μας μπροστά στο φάσμα της παράλυσης. 

*Ήσασταν ένας από τους υπουργούς της Κυβέρνησης, που συγκρούστηκε με τον Γενικό Ελεγκτή. Από το θέμα της Σάβιας Ορφανίδου, μέχρι τον έλεγχο στους υπαλλήλους της Ελεγκτικής Υπηρεσίας από το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και για το θέμα του Συνεργατισμού. Μάλιστα πριν από τρία χρόνια δηλώσατε πως έχει χάσει την ανεξαρτησία του ενώ τον χαρακτηρίσατε και στέλεχος της αντιπολίτευσης. Επιμένετε σε αυτή σας τη θέση και θεωρείτε ότι οι σημερινές εξελίξεις τη δικαιώνουν;

Δεν συγκρούστηκα με κανένα. Στοχοποιήθηκα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Σκεφτείτε ότι κατηγορήθηκα δημοσίως για ποινικά αδικήματα σε 5 ή 6 διαφορετικές περιπτώσεις. Βεβαίως, ούτε μια καταγγελία δεν τεκμηριώθηκε ποτέ. Στους συμπολίτες μας εναπόκειται να κρίνουν εάν αυτή είναι σωστός και δίκαιος τρόπος λειτουργίας και συμπεριφοράς.  

*Ένα βασικό επιχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, είναι πως στις έρευνες για τον Συνεργατισμό, διεξήγαγε παράλληλη έρευνα και μάλιστα κατέθεσε την έκθεση του στην Επιτροπή Αρέστη. Σήμερα, στην περίπτωση των πολιτογραφήσεων γιατί δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο; 

Είμαι αναρμόδιος να απαντήσω. Το ερώτημα σας είναι νομικό και όχι πολιτικό. Αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Γενικός Εισαγγελέας που είναι ο Νομικός Σύμβουλος του κράτους και του οποίου οι γνωματεύσεις είναι δεσμευτικές. Και εκεί που υπάρχει διαφωνία, τον τελικό λόγο έχει το Ανώτατο Δικαστήριο. 

*Η γενεσιουργός αιτία της κρίσης που βιώνουμε μεταξύ των θεσμών, είναι η διαφθορά. Mετά και από τις αποκαλύψεις του Al Jazeera νομίζω κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι στον τόπο μας υπάρχει διαφθορά. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη; Κι αν ναι, πώς αυτή μπορεί να καταπολεμηθεί; 

Πρέπει χωρίς άλλη καθυστέρηση να προωθηθούν κάποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν δραστικά τις δομές και λειτουργίες του κράτους μας. Να προχωρήσει η μεταρρύθμιση των δικαστηρίων, η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσία, η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς. Να υιοθετηθούν και να εφαρμοστούν στο σύνολο τους οι συστάσεις της επιτροπής Greco. Όλα αυτά τα μέτρα είναι ενώπιων της Βουλής και πρέπει να προχωρήσουν. Ακόμη και κάποιες άλλες μεταρρυθμίσεις όπως αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός έχουν τη σημασία τους επειδή ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του κράτους και με αυτό τον τρόπο περιορίζουν το πεδίο για τη διαφθορά. Εκτός από τις μεταρρυθμίσεις όμως, θεωρώ πως ως πολίτες πρέπει να γίνουμε πολύ πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας. Να καταλάβουμε ότι οι επιλογές μας έχουν σημασία, οι επιλογές μας μετρούν και πρέπει να ενασκούμε το δικαίωμα της επιλογής με προσοχή και με τα σωστά κριτήρια. 

*Ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει πρωτοφανείς συνθήκες λόγω της πανδημίας και η μεγάλη αγωνία όλων πέραν τις ανθρωπιστικής κρίσης, είναι αν η οικονομία θα τα καταφέρει. Ήσασταν σχεδόν επτά χρόνια στο Υπουργείο Οικονομικών και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τα οικονομικά δεδομένα του κράτους; Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση; 

Δεν έχω καμία αμφιβολία. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δεν θα επιφέρουμε μόνοι μας ανεπανόρθωτο πλήγμα στην οικονομία, όπως θα προκύψει στο ενδεχόμενο μη-έγκρισης του προϋπολογισμού. Κατά τα άλλα είμαι πεπεισμένος ότι το 2021 θα είναι χρονιά ισχυρής ανάκαμψης. Είναι ευτύχημα ότι αυτή η αναπάντεχη κρίση βρήκε την οικονομία μας σε πολύ πιο ισχυρή θέση από ότι ήταν μέχρι το 2013-14. Συνεπώς, αυτή η κρίση θα είναι έντονη, η ύφεση θα είναι βαθιά, αλλά δεν θα έχει διάρκεια.  

*Αναμφίβολα η πανδημία, δημιούργησε νέα δεδομένα, ενώ καθυστέρησε την υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι μετά την έλευση του εμβολίου θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα μετά τους πρώτους μήνες του 2021, ποια είναι τα μεγάλα διακυβεύματα για τον τόπο. Ποιες μεταρρυθμίσεις και σε ποιους τομείς θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα; 

Έχω ήδη αναφερθεί σε κάποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις όπως είναι αυτή των Δικαστηρίων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Υπηρεσίας. Πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσουν. Δεύτερη προτεραιότητα πρέπει να είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Πρέπει να επενδύσουμε στη τεχνολογία και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η επένδυση στην τεχνολογία είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική μεταρρύθμιση. Τρίτη προτεραιότητα πρέπει να είναι μια στοχευμένη μεταρρύθμιση του φορολογικού μας συστήματος προκειμένου κίνητρα και ενθάρρυνση να δίνεται στην πραγματική οικονομική δραστηριότητα και στις πραγματικές επενδύσεις. Πρέπει επίσης το φορολογικό μας σύστημα να συνάδει και να υπηρετεί τη στροφή στην Πράσινη Οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να αυξηθούν οι φορολογίες στην κατανάλωση ενέργειας και να μειωθούν οι φορολογίες στην απασχόληση. Με τέτοιες κινήσεις θεωρώ πως θα βοηθήσουμε την οικονομία μας να αναπτυχθεί με τρόπο βιώσιμο και συνετό.  Σημειώστε ότι καθοριστικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και εποπτείας του τραπεζικού μας συστήματος αλλά και η εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών. Κανένα πισωγύρισμα σε αυτούς τους τομείς δεν πρέπει να επιτραπεί. 

*Αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε εξέλιξη και η νέα προσπάθεια του Αντόνιο Γκουτέρες για το Κυπριακό. Η στάση της Τουρκίας αλλά και του Ερσίν Τατάρ, δεν δημιουργούν ούτε εκείνη τη συγκρατημένη αισιοδοξία που υπήρχε σε προηγούμενες προσπάθειες. Θεωρείτε πως οδεύουμε προς ακόμα ένα ναυάγιο;

Δυστυχώς συμφωνώ με την εκτίμηση σας, ότι η στάση της Τουρκίας και του Ερσίν Τατάρ δεν επιτρέπουν καμία αισιοδοξία. Η Τουρκία διολισθαίνει σε μια πορεία σύγκρουσης με τη Δύση και την Ευρώπη, λειτουργεί ως αναθεωρητική δύναμη σε ολόκληρη την περιοχή, αμφισβητεί ευθέως την κυριαρχία της Ελλάδας και δεν διστάζει να προβάλει απροκάλυπτα τη στρατιωτική της ισχύ. Αυτά τα δεδομένα δεν δημιουργούν ένα αισιόδοξο σκηνικό για την επίλυση του Κυπριακού. Επιβάλλουν όμως προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις εκ μέρους μας, απόλυτη συνεννόηση με την Ελλάδα, ενίσχυση των αποτρεπτικών μας δυνατοτήτων και αξιόπιστη παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

*Επιλέξατε μετά την αποχώρηση σας να διεκδικήσετε τη δεύτερη τη τάξει θέση στον ΔΗΣΥ. Παρακολουθούμε από εσάς, από τότε που αναλάβατε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης, τόσο της εικόνας όσο και του τρόπου λειτουργίας του κόμματος. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο ή όραμα, σε ότι αφορά τη λειτουργία του κόμματος μακροπρόθεσμα; 

Νιώθω ότι είναι έντονη η ανάγκη της ανανέωσης και διεύρυνσης του στελεχιακού μας δυναμικού. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρέπει να έχει συνεχώς ανοικτές τις πόρτες, να φέρνει νέους ανθρώπους κοντά και με αυτό τον τρόπο να διατηρεί και να διευρύνει τους δεσμούς του με τις πιο δυναμικές και παραγωγικές ομάδες της κοινωνίας μας. Έτσι είναι που θε βελτιώσουμε τόσο την εικόνα όσο και την ουσία της λειτουργίας μας. Και ομολογώ πως αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω θέση στην ηγετική ομάδα του κόμματος. Για να παραμείνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός μια σοβαρή και αξιόπιστη πολιτική δύναμη της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.  

*Το κόμμα οδεύει προς το Ιδεολογικοπολιτικό Συνέδριο του Ιανουαρίου. Το θέμα της διαφθοράς που ταλανίζει τον τόπο θα απασχολήσει τις εργασίες τους. Θα πρέπει να περιμένουμε τομές και ξεκάθαρες διακηρύξεις για το συγκεκριμένο θέμα στο Συνέδριο; 

Οδεύουμε προς το Πολιτικό μας Συνέδριο κάτω από τις αντίξοες περιστάσεις της πανδημίας. Θα είναι το πρώτο διαδικτυακό Συνέδριο πολιτικού κόμματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Κύπρο. Και θα επιχειρήσουμε, με αυτό τον τρόπο, να αποτυπώσουμε ένα ξεκάθαρο, σύγχρονο πολιτικό στίγμα που θα καλύπτει όλα τα ζητήματα. 

*Ενόψει και των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, τι θα θεωρήσετε επιτυχία και τι αποτυχία. Με πόσους βουλευτές θα ήταν ικανοποιημένος ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Στόχος είναι να παραμείνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός ισχυρός και συγκροτημένος προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί ως η δύναμη της ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη εποχή. 

*Πριν μερικούς μήνες, σε συνέντευξη σας στην εφημερίδα Πολίτης, υπήρξε μια μικροπαρεξήγηση με το αν τελικά εξαγγείλατε υποψηφιότητα σας για τις προεδρικές  εκλογές του 2023. Εσείς αναφερόσασταν ωστόσο στις βουλευτικές εκλογές όπου θα είστε υποψήφιος. Σας απασχολεί καθόλου όμως η πρόκληση των Προεδρικών του 2023; 

Εάν με ρωτάτε σε προσωπικό επίπεδο η απάντηση είναι όχι. Απαντώ ξανά, όχι. Ως παράταξη βεβαίως και θα μας απασχολήσει το θέμα των Προεδρικών εκλογών, την ώρα που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. 

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι