Δευτέρα 18 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Είδε το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων ο Σιζόπουλος-Τι συζήτησαν

  02/12/2020 11:23
Είδε το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων ο Σιζόπουλος-Τι συζήτησαν

Είδε το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων ο Σιζόπουλος-Τι συζήτησαν

  02/12/2020 11:23
Συνάντηση με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων είχε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.
 
Μετά από τη συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μιχάλης Σιεκκερής, δήλωσε:
 
«Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ΕΔΕΚ και τον Πρόεδρο, κύριο Σιζόπουλο, για τον χρόνο που μας έχει δώσει για να συζητήσουμε τα θέματα που μας αφορούν, την κατάσταση στον τομέα των γυμναστηρίων. Έχουμε συζητήσει λύσεις και απόψεις που υπάρχουν από την πλευρά της ΕΔΕΚ και από την πλευρά την δική μας. Θα προβούμε και η ΕΔΕΚ και εμείς σε διάφορες ενέργειες που θα βοηθήσουν στη λύση αρκετών προβλημάτων που έχουν προκύψει μέσα από την πανδημία του κορωνοϊού».
 
Ακολούθως ο Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε:
«Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων για αυτή την συνάντηση την οποία θεωρώ πάρα πολύ εποικοδομητική.
 
Ως ΕΔΕΚ αναλαμβάνουμε την δημόσια ευθύνη να στηρίξουμε ακριβώς αρκετές από τις δικαιολογημένες προτάσεις τις οποίες έχει ο Σύνδεσμος. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τομέας έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό λόγω της πανδημίας και των μέτρων τα οποία έχει λάβει η κυβέρνηση.
 
Είναι ένας τομέας ο οποίος έχει μια σημαντική συμβολή όχι σε ζητήματα απλά και μόνο άθλησης, αλλά και στον τομέα της ιατρικής, κυρίως στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην βελτίωση της ψυχολογίας του ατόμου αλλά και στην συμβολή στην καταπολέμηση διαφόρων παθήσεων.
 
Γι’ αυτό ακριβώς είναι πάρα πολύ σημαντικό ο τομέας αυτός να παραμείνει σε λειτουργία στη βάση συγκεκριμένων πρωτοκόλλων και  κριτηρίων.
 
Γι’ αυτό ακόμα μια φορά απευθύνουμε έκκληση προς την κυβέρνηση, προς τον Υπουργό Υγείας και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνουν μια επαναξιολόγηση και να κάνουν μια επανεκτίμηση της κατάστασης, να συνεχίσουν την εργασία τους χωρίς να τίθενται σε αμφισβήτηση ή σε κίνδυνο τα μέτρα υγειονομικής προστασίας τα οποία έχουν αποφασισθεί.
 
Το δεύτερο, λόγω ακριβώς του ότι και οικονομικά έχουν υποστεί ένα βαρύ πλήγμα από την πλευρά της ΕΔΕΚ αναλαμβάνουμε την ευθύνη να μεταφέρουμε στην Υπουργό Εργασίας το αίτημα τους για μία οικονομική στήριξη έτσι ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν σε κατάσταση βιωσιμότητας και με την πρώτη ευκαιρία με την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων να μπορέσουν να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που έχουν είτε αυτές είναι τα ενοίκια τους, είτε είναι η εργοδότηση των υπαλλήλων τους είτε ακόμα και οι δόσεις ενδεχομένων που έχουν σε τράπεζες ή σε εισαγωγείς των μηχανημάτων τους.
 
Εμείς θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας, τις επαφές μας και από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα αυτού του συγκεκριμένου κλάδου». 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας