Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κ. Κόρτας: Ουδείς υπεράνω του νόμου

  14/07/2020 15:22
Κ. Κόρτας: Ουδείς υπεράνω του νόμου

Κ. Κόρτας: Ουδείς υπεράνω του νόμου

  14/07/2020 15:22
Το Επιτελείο του Υποψήφιου Δημάρχου Αγλαντζιάς, Κώστα Κόρτα, θεωρεί πως κανείς δεν  είναι υπεράνω του νόμου, πολύ περισσότερο δε οι αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχουν χρέος με τις πράξεις τους να είναι πρότυπα, σε ότι αφορά τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, που οι ίδιοι απαιτούν από τους συνδημότες τους να σέβονται και να ακολουθούν.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με περιστατικό προνομιακής μεταχείρισης Δημοτικού Συμβούλου, το Επιτελείο του Κώστα Κόρτα επισημαίνει ότι είναι με αυτές τις αρχές και αξίες που ο συγκεκριμένος Υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς πορεύεται προς την κάλπη της 2ας Αυγούστου.

«Είναι με τη διασφάλιση αυτών των αρχών, που κτίζουμε το όραμα μας, για εφαρμογή ενός σωστού και δίκαιου για όλους τους δημότες, σύστημα λειτουργίας και εξυπηρέτησης, χωρίς προνομιακή μεταχείριση αξιωματούχων που καταδικάζουμε απερίφραστα», προσθέτει.

Σημειώνει, τέλος, ότι απαιτείται «τουλάχιστον μία συγνώμη από τον Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος σήμερα ζητά την ψήφο των συνδημοτών μας, για εκλογή στη Δημαρχία της Αγλαντζιάς».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας