Πέμπτη 26 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ταξίδι του Προέδρου στο Ισραήλ

  18/06/2020 19:13
Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ταξίδι του Προέδρου στο Ισραήλ

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ταξίδι του Προέδρου στο Ισραήλ

  18/06/2020 19:13
Αναβλήθηκε η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και των Υπουργών στο Ισραήλ, που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Ιουνίου.
 
Όπως ανέφεραν στον REPORTER κυβερνητικές πηγές, η αναβολή κρίθηκε αναγκαία για προληπτικούς λόγους, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού που καταγράφεται στη γειτονική μας χώρα.
 
Μεταξύ του Προέδρου Αναστασιάδη και του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμήν Νετανιάχου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και σχετική συνεννόηση, σύμφωνα με πληροφορίες. 
 
Υπενθυμίζεται ότι στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετείχαν επίσης οι Υπουργοί Εξωτερικών, Ενέργειας και Άμυνας και ο Υφυπουργός Τουρισμού.
 
Όπως ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου και του κ. Νετανιάχου έγινε το απόγευμα. «Κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε ότι ενόψει των εξελίξεων που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού στο Ισραήλ είναι σκόπιμο υπό τις περιστάσεις, να αναβληθεί το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ισραήλ που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου 2020», είπε.
 
Συμφωνήθηκε περαιτέρω, ευθύς μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν να καθοριστεί το ταχύτερο νέα ημερομηνία της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ισραήλ, κατέληξε ο κ. Κούσιος.  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας