Δευτέρα 24 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Το ΑΚΕΛ ψάχνει το πλυντήριο ας μην ξεχνά το στεγνωτήριο»

  05/11/2019 17:17
«Το ΑΚΕΛ ψάχνει το πλυντήριο ας μην ξεχνά το στεγνωτήριο»

«Το ΑΚΕΛ ψάχνει το πλυντήριο ας μην ξεχνά το στεγνωτήριο»

  05/11/2019 17:17
Όσο πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το Σχέδιο πολιτογραφήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόσο σκληραίνει η κόντρα μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.
 
Με δεικτικό τρόπο απάντησε στις καταγγελίες του κόμματος της αριστεράς, που έκανε λόγο για απληστία και αδιαφάνεια, η Πινδάρου.
 
«Το ΑΚΕΛ επανέρχεται και σήμερα για το ζήτημα του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος. Ψωμοτύρι για το κόμμα που σήμερα είναι στην αντιπολίτευση, δεδομένου και των δημοσιευμάτων. Καθόλα δημοκρατικό τους δικαίωμα και δεν επικρίνονται γι’ αυτό. Το ΑΚΕΛ σήμερα ψάχνει για πλυντήριο ευθυνών. Καλά κάνει όμως να μην ξεχνά πως το στεγνωτήριο των δικών του ευθυνών, δε δουλεύει και δεν τις στεγνώνει. Ούτε από τη συζήτηση, ούτε από τη μνήμη της κοινωνίας» αναφέρει με ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ.
 
Ο ΔΗΣΥσημειώνει πως πρέπει να ανακληθούν υπηκοότητες και παραδέχεται λάθη στη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο παρελθόν.
 
«Επί της ουσίας της συζήτησης, να επαναλάβουμε και σήμερα πως οι ανακλήσεις των υπηκοοτήτων είναι επιβεβλημένη εκεί που υπάρχουν αποδεδειγμένα προβληματικές περιπτώσεις. Ο έλεγχος του υπουργείου Εσωτερικών γίνεται και αύριο στο υπουργικό συμβούλιο το θέμα θα είναι στην ατζέντα.
Οι προβληματικές περιπτώσεις είναι σοβαρές αλλά είναι μεμονωμένες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη χώρα μας και αυτό το κατανοούμε όλοι. Τα λάθη και τα κενά που παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν με τα αυστηρότερα μέτρα. Χρειάζεται από όλους μας, να έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα τη θωράκιση της χώρα μας και να αναβαθμίσουμε την αξιοπιστία της Κύπρου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας