Αντιπαράθεση χωρίς τέλος για τον πολιτικό αρχηγό που τάζει πολυασφαλιστικό

Χοντραίνει το παιγνίδι της πολιτικής αντιπαράθεσης για το ΓεΣΥ, με φόντο τις καταγγελίες για πολιτικό αρχηγό, που φαίνεται να καλεί τους επαγγελματίες υγείας να μην ενταχθούν στο ΓεΣΥ και να υπόσχεται τροποποίηση της νομοθεσίας μετά τις Ευρωεκλογές, ώστε το μονοασφαλιστικό σύστημα, που ψηφίστηκε από τη Βουλή, να μετατραπεί σε πολυασφαλιστικό.
 
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε την περασμένη Παρασκευή, με ανάρτησή του στο Twitter, ο τέως Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος, χωρίς να κατονομάζει τον πολιτικό αρχηγό στον οποίο αναφερόταν, έκανε λόγο για αρχηγό κόμματος, ο οποίος τάζει τις εν λόγω αλλαγές.
 
Το θέμα πήρε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μεγάλες διαστάσεις, ενώ, σε σημερινό της δημοσίευμα, η εφημερίδα «Χαραυγή» κατονόμασε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ως τον αρχηγό στον οποίο αναφερόταν ο κ. Παμπορίδης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτιές για το ΓΕΣΥ-Διαψεύδουν Αβέρωφ και Νικόλας ότι τάζουν πολυασφαλιστικό
 
Πέραν των ανακοινώσεων που γίνονται επί του θέματος, πολιτικοί αρχηγοί και όχι μόνο προβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε τοποθετήσεις επί του ζητήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλος καβγάς ξέσπασε τις τελευταίες ώρες, ανάμεσα στον Αβέρωφ Νεοφύτου και του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη, με αντικείμενο το ποιος προωθεί το πολυασφαλιστικό: 
Ο Χρίστος Χριστοφίδης επανήλθε, χαρακτηρίζοντας τον κ. Νεοφύτου «δικτάτορα στον αποπροσανατολισμό» και προκαλώντας τον να απαντήσει εάν εργάζεται για κατάρρευση του ΓεΣΥ.  

Η απάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου ήταν ότι το ΑΚΕΛ αναδεικνύει ένα ανύπαρκτο θέμα, διότι δεν βολεύει πλέον ο Συνεργατισμός.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ απάντησε πως συζητούν τον Συνεργατισμό όσο θέλουν αλλά επέμεινε ότι το θέμα του ΓεΣΥ «εσείς το ανοίγετε, με την προσπάθεια κατάρρευσης του συστήματος».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πολιτικός αρχηγός υπόσχεται πολυασφαλιστικό ΓΕΣΥ στους γιατρούς

Δειτε Επισης

Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Βήματα για άρση «απομόνωσης Τ/κ» ζήτησε από την ΟΙΣ ο Τατάρ-«Δύο χωριστοί λαοί στην Κύπρο»
Απαντά για το επεισόδιο σε καφετέρια ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες από ΔΗΣΥ
Αντιδράσεις για «νομοσχέδιο» για αγορά κατοικιών από Τούρκους και ξένους
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η πλωτή προβλήτα που θα μεταφέρει βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα
Επίσημη επίσκεψη YΠΕΞ Σλοβακίας στην Κύπρο-To περιεχόμενο της συνάντησης με Κόμπο
Συμμετοχή Προέδρου σε εκδηλώσεις για Ημέρα Ευρώπης, 20η επέτειο ένταξης Κύπρου στην ΕΕ
Μεγαλειώδης συνεδρίαση της Βουλής την Παρασκευή για τα 20χρονα ένταξης