Τετάρτη 28 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αντιπαράθεση χωρίς τέλος για τον πολιτικό αρχηγό που τάζει πολυασφαλιστικό

  08/04/2019 21:14
Αντιπαράθεση χωρίς τέλος για τον πολιτικό αρχηγό που τάζει πολυασφαλιστικό

Αντιπαράθεση χωρίς τέλος για τον πολιτικό αρχηγό που τάζει πολυασφαλιστικό

  08/04/2019 21:14
Χοντραίνει το παιγνίδι της πολιτικής αντιπαράθεσης για το ΓεΣΥ, με φόντο τις καταγγελίες για πολιτικό αρχηγό, που φαίνεται να καλεί τους επαγγελματίες υγείας να μην ενταχθούν στο ΓεΣΥ και να υπόσχεται τροποποίηση της νομοθεσίας μετά τις Ευρωεκλογές, ώστε το μονοασφαλιστικό σύστημα, που ψηφίστηκε από τη Βουλή, να μετατραπεί σε πολυασφαλιστικό.
 
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε την περασμένη Παρασκευή, με ανάρτησή του στο Twitter, ο τέως Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος, χωρίς να κατονομάζει τον πολιτικό αρχηγό στον οποίο αναφερόταν, έκανε λόγο για αρχηγό κόμματος, ο οποίος τάζει τις εν λόγω αλλαγές.
 
Το θέμα πήρε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μεγάλες διαστάσεις, ενώ, σε σημερινό της δημοσίευμα, η εφημερίδα «Χαραυγή» κατονόμασε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ως τον αρχηγό στον οποίο αναφερόταν ο κ. Παμπορίδης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτιές για το ΓΕΣΥ-Διαψεύδουν Αβέρωφ και Νικόλας ότι τάζουν πολυασφαλιστικό
 
Πέραν των ανακοινώσεων που γίνονται επί του θέματος, πολιτικοί αρχηγοί και όχι μόνο προβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε τοποθετήσεις επί του ζητήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλος καβγάς ξέσπασε τις τελευταίες ώρες, ανάμεσα στον Αβέρωφ Νεοφύτου και του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη, με αντικείμενο το ποιος προωθεί το πολυασφαλιστικό: 
Ο Χρίστος Χριστοφίδης επανήλθε, χαρακτηρίζοντας τον κ. Νεοφύτου «δικτάτορα στον αποπροσανατολισμό» και προκαλώντας τον να απαντήσει εάν εργάζεται για κατάρρευση του ΓεΣΥ.  

Η απάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου ήταν ότι το ΑΚΕΛ αναδεικνύει ένα ανύπαρκτο θέμα, διότι δεν βολεύει πλέον ο Συνεργατισμός.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ απάντησε πως συζητούν τον Συνεργατισμό όσο θέλουν αλλά επέμεινε ότι το θέμα του ΓεΣΥ «εσείς το ανοίγετε, με την προσπάθεια κατάρρευσης του συστήματος».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πολιτικός αρχηγός υπόσχεται πολυασφαλιστικό ΓΕΣΥ στους γιατρούς

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας