Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σφίγγα για τις επιλογές του ο Αβέρωφ-Συνεδριάζει το απόγευμα το Π.Γ. του ΔΗΣΥ

  14/02/2019 11:19
Σφίγγα για τις επιλογές του ο Αβέρωφ-Συνεδριάζει το απόγευμα το Π.Γ. του ΔΗΣΥ

Σφίγγα για τις επιλογές του ο Αβέρωφ-Συνεδριάζει το απόγευμα το Π.Γ. του ΔΗΣΥ

  14/02/2019 11:19
Την ώρα που οι πληροφορίες όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τις Ευρωεκλογές, πέραν όλων όσοι έχουν ήδη προχωρήσει σε εξαγγελία της υποψηφιότητάς τους, δίνουν και παίρνουν, ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, παραμένει σφίγγα και εξακολουθεί να κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με τις προθέσεις του.
 
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ με ανάρτηση του στο twitter αφήνει να νοηθεί πως πολλά από τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σε σχέση με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του κόμματός του, δεν ευσταθούν.
 
«Αύριο θα κριθούμε όλοι. Και το κόμμα , και τα ΜΜΕ αλλά και οι διαδίκτυακοι φίλοι. Real or Fake news, και τα σχόλια που τα συνοδεύουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter o κ. Νεοφύτου, ο οποίος νωρίτερα επίσης με ανάρτηση του στο twitter, υποδείκνυε με νόημα, πως αύριο (Παρασκευή), πιθανώς να ξεκαθαρίσει εάν οι υποψηφιότητες δεν θα υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις.
 
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα ασκήσει το δικαίωμα του, βάσει του Καταστατικού, για συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο κατ’ επιλογήν υποψηφίου/ας, όπως έχει ενημερώσει επί τούτου το Πολιτικό Γραφείο σε προηγούμενη συνεδρία του.
Το τελευταίο 48ωρο αναζωπυρώθηκε η φημολογία που ήθελε την δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση να αποδέχεται τελικά την πρόταση της Πινδάρου και να καταλαμβάνει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.
 
Ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας να κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση από την πλευρά της Άννας Βίσση.
 
 
Σημειώνεται πως σήμερα συνέρχεται εκτάκτως το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος με αντικείμενο συζήτησης το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών, ενόψει και τις αυριανής καθορισμένης διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων.
 
Κομματικές πηγές μιλώντας στον REPORTER, χαρακτήριζαν ως δύσκολη τη σημερινή μέρα, αφού τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται και θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, και συγκεκριμένα αυτές που αφορούν τον κατ’ επιλογήν υποψήφιο ή υποψήφια του ΔΗΣΥ.
 
Λευτέρης Χριστοφόρου και Ελένη Σταύρου έχουν εξαγγείλει ήδη τις υποψηφιότητες τους, ενώ σήμερα εξήγγειλε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τορναρίτης.
 
Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την δήλωση εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του Νίκου Τορναρίτη
 
«Στο κάλεσμα της παράταξής μας για τη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών, θα είμαι υποψήφιος, στην πρώτη γραμμή. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με πρωτοστάτη το Γλαύκο Κληρίδη άνοιξε για την Κύπρο το δρόμο της Ευρώπης.
 
Στο κάλεσμα της παράταξής μας για τη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών, θα είμαι υποψήφιος, στην πρώτη γραμμή.Πιστεύω στην Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Κύπρο, σε μια ισχυρή Ευρώπη που νοιάζεται για τους πολίτες της.
 
Μέσα από την πολύχρονη διεθνή μου δραστηριότητα, γνωρίζω καλά την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους ανθρώπους της και τι χρειάζεται να κάνουμε για την Κύπρο μας. Απλά και ξεκάθαρα, να δυναμώσουμε την πατρίδα μας μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη.
 
Η πρόκληση είναι μεγάλη. Μπορώ και θα φέρω αποτελέσματα».
 
Σημειώνεται πως σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Παναγιώτη Σεντώνα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας