Εξήγγειλε κι επίσημα ο Δημητρίου-«Ο ΔΗΣΥ χρειάζεται συνολική επανεκκίνηση»

 Κι επίσημα εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για τον ΔΗΣΥ, ο Δημήτρης Δημητρίου, συμπληρώνοντας έτσι την τριάδα υποψηφιοτήτων του κόμματος, ενόψει των εκλογών της 11ης Μαρτίου. Ανθυποψήφιοι του θα είναι οι στενοί συνεργάτες του στο κόμμα, Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης.  

Στην εξαγγελία της υποψηφιότητας του ο κ. Δημητρίου σημειώνει πως, «ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Και είναι ευθύνη δική μας να αποφασίσουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα του. Αν θα μείνουμε στάσιμοι, εγκλωβισμένοι σε διαμάχες και προσωπικές στρατηγικές, που αφορούν το χτες ή αν θα κοιτάξουμε μπροστά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα για την παράταξή μας».

Και προσθέτει: «Στις εκλογές της 11ης Μαρτίου, θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος του κόμματος. Γιατί πιστεύω ακράδαντα, ότι αυτό που σήμερα χρειάζεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός, είναι μια συνολική επανεκκίνηση. Με ενότητα, που τόσο τραυματίστηκε αυτή την περίοδο. Με ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Και με το βλέμμα μας μπροστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμπληρώνεται η τρίλιζα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ-Οι σχολές σκέψεις των υποψηφίων

«Είμαστε η παράταξη στην οποία ακουμπά η πατρίδα μας, σε κάθε κρίσιμη στιγμή. Οφείλουμε να είμαστε σύντομα, ξανά δυνατοί. Υπηρετώ τον Δημοκρατικό Συναγερμό από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια. Ως βουλευτής δίνω καθημερινά μάχες, τόσο για την παράταξή μας, όσο και γι’ αυτά που αποτελούν την προσωπική αξιακή μου πυξίδα:

Την Ελευθερία

Τη Δικαιοσύνη

Τη Διαφάνεια

Μα πάνω απ´ όλα την επανένωση της πατρίδας μας».

Είμαι έτοιμος και δυνατός, συνεχίζει ο κ. Δημητρίου, «να μπω μπροστά στη μάχη, για την αναγέννηση του Δημοκρατικού Συναγερμού. Μια αναγέννηση που θα αργήσει, αν στις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές επιλέξουμε τη στασιμότητα. Το τραύμα των πρόσφατων προεδρικών εκλογών, θα το ξεπεράσουμε μόνο με υπερβάσεις. Υπερβάσεις επετηρίδων, μηχανισμών, όλων όσων απειλούν να μας βυθίσουν στην εσωστρέφεια».

«Τώρα! Είναι η ώρα της βάσης του Δημοκρατικού Συναγερμού! Των αγνών μελών του, που είναι η ψυχή και η δύναμή του. Σε σας απευθύνομαι και σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί. Για να δούμε τη μεγάλη μας παράταξη ξανά, δυνατή και περήφανη. Για να δούμε και πάλι το γαλάζιο να κυματίζει πρώτο, περήφανα μες τον ουρανό», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα μηνύματα από τη βάση του ΔΗΣΥ, η έκρυθμη κατάσταση και η αναζήτηση αρχηγού

 

Δειτε Επισης

Το zoom στις τοπικές εκλογές και η περιορισμένη συζήτηση των ευρωπαϊκών ζητημάτων
Στη Γενεύη ο ΓΔ του ΥΠΕΞ για έκθεση Κύπρου για Ανθρώπινα Δικαιώματα
Εμβάθυνση συνεργασίας με το Ουζμπεκιστάν επιδιώκει η Κύπρος
Δεν θα κάθεται μέσα σε ψωμάκι χοτ ντοκ το σκυλάκι στο λογότυπο του Ανδρόνικου Ζερβίδη
Οι προκλήσεις του κανονισμού για πράσινη γραμμή συζητήθηκαν σε εκδήλωση στο Λήδρα Πάλας
Αζέροι βουλευτές φαίνεται να τάσσονται υπέρ της αναγνώρισης του ψευδοκράτους
«Εξαιρετικά σαφές» το μήνυμα της ΕΕ προς την Τουρκία-Θεμελιώδες στοιχείο η πρόοδος στο Κυπριακό
Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο
Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Φον ντερ Λάιεν για στήριξη σε Λίβανο
Διπλή επίθεση σε Ευαγγελίδη και Πάρτο από ΑΚΕΛ-Κάνει λόγο για κρυφτό και ανεπαρκή διαχείριση