Τρίτη 31 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Δίπλαρος: Ο κόσμος θέλει μια ικανή και έμπειρη ηγεσία και ο Αβέρωφ Νεοφύτου την εγγυάται

  07/12/2022 12:51
Δίπλαρος: Ο κόσμος θέλει μια ικανή και έμπειρη ηγεσία και ο Αβέρωφ Νεοφύτου την εγγυάται

Δίπλαρος: Ο κόσμος θέλει μια ικανή και έμπειρη ηγεσία και ο Αβέρωφ Νεοφύτου την εγγυάται

  07/12/2022 12:51

Ο κόσμος θέλει μια ικανή και έμπειρη ηγεσία και ο Αβέρωφ Νεοφύτου την εγγυάται, είπε ενώπιον της ολομέλειας, κατά τη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό 2023, ο Ευθύμιος Δίπλαρος, βουλευτής του ΔΗΣΥ. Επέκρινε το ΑΚΕΛ ότι υπόσχεται πράγματα για το μέλλον βασιζόμενο στο παρελθόν, ότι δεν ψήφισε ποτέ τον προϋπολογισμό αλλά στηρίζεται στην αξιοπιστία άλλων και ότι "η θλιβερή αποτυχία να κυβερνήσει δεν το δίδαξε τίποτα", ενώ μίλησε για "ασυνεννοησία της κοινοπραξίας Νίκου Χριστοδουλίδη", λέγοντας ότι τα κόμματα που τον στηρίζουν δεν συνεννοούνται στο Κυπριακό και το ΓεΣΥ και ρισκάρουν με ένα αδύναμο κρίκο που δεν μπορεί να επιβληθεί, όπως είπε.

Ο κ. Δίπλαρος είπε ότι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ είναι σήμερα περήφανη γιατί παραδίδει αναπτυξιακό προϋπολογισμό και μια αξιόπιστη πατρίδα με συμμαχίες, γερή οικονομία και αξιοπιστία και σε αυτό το δρόμο πρόσθεσε, θα συνεχίσει να βαδίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου με κληροδότημα το ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. Ανέφερε ότι η διακυβέρνηση τόνωσε το οικονομικό περιβάλλον σε όλους τους τομείς, έκανε πράξεις και δεν περιορίστηκε σε λόγια.

Αναφέρθηκε στο ΓεΣΥ, το ΕΕΕ, τον κατώτατο μισθό, τη μείωση του χρέους, την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας και είπε ότι οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν αυτόν που θα συνεχίσει στον ίδιο ορθό δρόμο, που βάζει πλάτες, που αφήνει το προσωπικό συμφέρον και έχει ικανότητα να κυβερνήσει και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο κ. Δίπλαρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ΓεΣΥ και στις μεταρρυθμίσεις στην υγεία και απαρίθμησε τα αναπτυξιακά έργα στον τομέα της υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αλληλεγγύη και τους ασθενείς.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας