Συναντήθηκε με συνδέσμους για ΑμεΑ και Πολεμιστών Εθνικής Φρουράς 1974 ο Μαυρογιάννης

Συνάντηση με συνδέσμους για ΑμεΑ και χρόνια πασχόντων, στο Εκλογικό Επιτελείο του στην Πάφο είχε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης το απόγευμα του Σαββάτου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, κατά τη συνάντηση, τα μέλη των συνδέσμων παρουσίασαν στον κ. Μαυρογιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ, αλλά και τις εισηγήσεις τους για την επίλυσή τους.  

Ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι, πρέπει να υπάρχει κοινωνική ευαισθησία αλλά και κοινωνική πρόνοια από το κράτος και ότι το κράτος είναι υπόχρεο να ακολουθήσει βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσει ποιοτική ζωή στον άνθρωπο, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε σε θέμα αναγκών αλλά ούτε και στην οικονομική πτυχή. Το κράτος υποχρεούται να βρει τους τρόπους με τους οποίους θα ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε.

Ανέφερε πως, πιστεύει σε ένα κράτος πρόνοιας που θέλει τους ανθρώπους του να ευημερούν. «Το κράτος να είναι υπόχρεο να βοηθά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας με οποιοδήποτε τρόπο», κατέληξε.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο περιοδεία στην πόλη και επαρχία της Πάφου. Ακολούθως ήταν ο κύριος ομιλητής στην πολιτική συγκέντρωση στο Petsas Coral Star, στην Πέγεια.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολεμιστών Εθνικής Φρουράς 1974, στο ξενοδοχείο «Κέφαλος».

Ο κ. Μαυρογιάννης, αναφέρε ότι από την πλευρά του υπάρχει η πολιτική βούληση για την επίλυση των ζητημάτων, ώστε να τιμηθούν όπως τους αρμόζει οι αγωνιστές του 74’ τόσο υλικά όσο και πρακτικά.

Δίνοντας συνέχεια στις συναντήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιάννης συζήτησε μαζί με αυτοεργοδοτούμενους και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην πόλη της Πάφου και εν γένει το οικονομικό μοντέλο του κράτους μας. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, το Εκλογικό Επιτελείο διεξήγαγε συζήτηση με θέμα «Κύπρος. Υγεία για όλους».

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΣΤ)

Δειτε Επισης

Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον