Το ευχαριστώ του Χαμπιαούρη σε Πρόεδρο και Υπουργικό για το διορισμό του στην ΕΕΥ

Τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ευχαριστεί ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης για τον εξαιρετικά τιμητικό, όπως αναφέρει, διορισμό του στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.  

«Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και των καθηκόντων που αναλαμβάνω, διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεών μου για να ανταποκριθώ με επιτυχία κι επάρκεια σε αυτά», αναφέρει σε ανακοίνωση ο κ. Χαμπιαούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φαβορί για διορισμό στην ΕΕΥ ο Χαμπιαούρης-Σε στάση αναμονής οι εκπαιδευτικοί

Αναφέρει επίσης ότι ως Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων εργάσθηκε επί τρία χρόνια «με προσήλωση στις εξαγγελίες και την πολιτική του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις ορεινές κοινότητες, μετουσιώνοντας τον σχεδιασμό σε πράξη και τις εξαγγελίες σε έργα, για μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία».

«Με προγραμματισμό και αποφασιστικότητα, υλοποιήσαμε, ωριμάσαμε ή δρομολογήσαμε το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων και των έργων της Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων (ΕΣΑΟΚ), ενώ παράλληλα ανταποκριθήκαμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, σε αιτήματα οργανωμένων συνόλων, ομάδων πολιτών ή μεμονωμένων περιπτώσεων που αποτείνονταν στο Γραφείο μας», προσθέτει.

Επίσης, ο κ. Χαμπιαούρης αναφέρει ότι έθεσαν στο επίκεντρο των προσπαθειών τους τα ορεινά και τους κατοίκους τους και «σήμερα που αποχωρώ απ’ αυτή τη θέση, μπορώ να πω, με συγκίνηση, ότι η πορεία υλοποίησης των έργων της ΕΣΑΟΚ και η αξιολόγηση της προόδου δικαιώνουν πλήρως το όραμα και τις πολιτικές του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, κάτω από τις οδηγίες και την καθοδήγηση του οποίου λειτουργούσαμε».

Ο κ. Χαμπιαούρης εκφράζει ευχαριστίες μεταξύ άλλων προς τον Προέδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξή του και στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, στους Επιτρόπους, στους Γενικούς Διευθυντές, στους Διευθυντές Τμημάτων και λειτουργούς των Υπουργείων και άλλων φορέων, καθώς και στην Ένωση Κοινοτήτων για τη συνεργασία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση της Κυβέρνησης μετά τις πιέσεις Νασράλα σε ΕΕ-«Βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρχές του Λιβάνου»
Σχέδιο της Χαμάς να δημιουργήσει μυστική βάση στην Τουρκία αποκαλύπτουν οι Times
Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για τη συνάντηση με Ερντογάν ο Πρόεδρος-Μετέφερε την ανάγκη για Τριμερή
Ανακοίνωσε τους υποψήφιους που στηρίζει στις κοινότητες Κερύνειας ο ΔΗΣΥ
Με παρατράγουδα η πρεμιέρα της εξεταστικής περιόδου-Φωνές για γραπτό υπερβολικής δυσκολίας
Πώς απαντά το Υπ. Μεταφορών για την εικόνα ντροπής σε στάση λεωφορείου-«Τραγική και απαράδεκτη»
Σε εξέλιξη οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής
Παρέμβαση Αβέρωφ για Κυπριακό-«Η ηγεσία της χώρας περιορίζεται στον ρόλο του παρατηρητή και σχολιαστή»
Βρετανίδα ταξίδεψε στη N. Ζηλανδία για να υποβληθεί σε ευθανασία-«Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα σε έναν γαλήνιο θάνατο»
Εντός Μαΐου τα πρώτα αποτέλεσμα της μελέτης για Great Sea Interconnector