Αναστασιάδης: Όπως διαφαίνεται ο Πρόεδρος θα είναι ένας εκ των συνεργατών μου

Θέλω να σας βεβαιώσω ότι ανεξάρτητα του ποιος θα είναι ο Πρόεδρος, δεδομένου ότι όπως διαφαίνεται θα είναι ένας εκ των τριών συνεργατών μου, θα έχω την επιρροή έτσι ώστε αυτή η αγάπη να μεταλαμπαδευτεί και να συνεχίσει κατά τον ίδιο τρόπο η κρατική συμπαράσταση, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αναστασιάδης.  

Στον χαιρετισμό του στο φιλανθρωπικό δείπνο του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στην Παλώδια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι το Κράτος θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης, στο μέτρο πάντα των οικονομικών δυνατοτήτων του, ενώ θα υπάρχει συνεννόηση και με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διαγραφεί επί μακρόν μια ακόμα πιο δημιουργική διαδρομή για το Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Από τη δική μου πλευρά, σημείωσε ο κος Αναστασιάδης, θέλω να σας βεβαιώσω ότι μέχρι το τέλος της θητείας μου, αλλά και μετά, ως απλός πολίτης, θα είμαι πάντα ένας πιστός συμπαραστάτης, όπως υπήρξα όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στην πολιτική.

Και για να ενθαρρύνω - βρισκόμαστε στο τέλος του οικονομικού έτους, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολες οι υποσχέσεις ή οι διακηρύξεις - θα ήθελα να συνεισφέρω από πλευράς της Προεδρίας το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ καλώντας όλους όσοι μέχρι σήμερα το στηρίζουν γενναιόδωρα να συνεχίσουν αυτή την αφειδώλευτη και ανιδιοτελή προσφορά τους.

«Στις εκλογές κατέρχομαι ως ανεξάρτητος. Ούτε ως συνεργάτης ούτε και ως δεκανίκι κανενός»

«Στις εκλογές αυτές, κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Ούτε ως συνεργάτης ούτε και ως δεκανίκι κανενός. Κατέρχομαι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του», δήλωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σε γραπτή δήλωσή του για τη δήλωση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο Μέλαθρο Αγωνιστών, ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι κατέρχεται για αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας, για την προσπάθεια επανένωσης και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτική και τους θεσμούς και βελτίωση της ποιότητας ζωής και για κάθαρση, επαναφορά της διαφάνειας και της λογοδοσίας.

"Αυτό το χρέος είναι και το μοναδικό που μου ασκεί επιρροή. Και κανένας άλλος. Χρέος για να υπηρετήσω την πραγματική, προοδευτική αλλαγή" , πρόσθεσε.

Η θητεία του Προέδρου Αναστασιάδη, λήγει τον Φεβρουάριο και δεν χωρούν υπονοούμενα και υποσχέσεις εξ ονόματος τρίτων, εκτός και αν αναφέρεται αποκλειστικά στους δύο συνεχιστές της πολιτικής του, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος είπε ότι η στήριξη του ιδίου "προς το ομολογουμένως θετικό έργο που επιτελεί το Μέλαθρον, είναι δεδομένη. Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση είναι εκ του πονηρού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ