Είχε επιτεθεί πρώτη με ψαλίδι η σύζυγος στη μητέρα-Ελεύθερο υπό όρους το ζευγάρι

Ελεύθεροι με εγγύηση αφέθηκαν οι δύο 76χρονοι που επιτέθηκαν και κτύπησαν την Ιρανή μητέρα στη Λεμεσό, στην οποία ενοικίαζαν το ισόγειο κατοικίας στην περιοχή των Πολεμιδιών, με την Αστυνομία να προχωρεί στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Δικαστήριο, την ώρα που οι αντιδράσεις γύρω από το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ΚΙΣΑ, είναι έντονες, με την κοινή γνώμη να απαιτεί απόδοση ευθυνών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήθελαν να διώξουν την Ιρανή από το σπίτι οι 76χρονοι-Το ενοίκιο το κίνητρο της επίθεσης

Οι συχνές προστριβές μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού και της 40χρονης μητέρας, φαίνεται να ήταν η αιτία της βίαιης επίθεσης, αφού σύμφωνα με μαρτυρία που βρίσκεται ενώπιον των Αρχών, αρχικά η 76χρονη Ελληνοκύπρια μετέβη στην οικία, της επιτέθηκε και την κτύπησε με ψαλίδι, ενώ η συνέχεια έγινε γνωστή μέσα από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, βρίσκονταν σε αντιπαράθεση για την παραμονή της Ιρανής γυναίκας στην οικία τους και ήθελαν να αποχωρήσει, ενώ σημείο τριβής υπήρξε και το θέμα της ηλεκτροδότησης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κος Κυριάκου, «η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση με τη βοήθεια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, όπως και την Αρχή Ηλεκτρισμού, η οποία είχε αποσυνδέσει την ηλεκτροδότηση της κατοικίας, αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παρέμβαση στον μετρητή».

 

Ερωτηθείς για το παιδί της 40χρονης Ιρανής, ο κος Κυριάκου είπε πως βρίσκεται υπό την επίβλεψη φιλικής οικογένειας και του Γραφείου Ευημερίας.

Υπενθυμίζεται πως, η παραπονούμενη μετά το συμβάν μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα στο σώμα της  και κρατήθηκε για νοσηλεία. Επίσης για νοσηλεία στο νοσοκομείο κρατήθηκε και η 76χρονη, η οποία μετά τη σύλληψή της ένιωσε αδιαθεσία.

Εναντίον του ζεύγους ηλικιωμένων, διερευνώνται τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, της κοινής επίθεσης, της κατοχής επιθετικού οργάνου και της δημόσιας εξύβρισης, ενώ η ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε για 29 Σεπτεμβρίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και έχει επιβληθεί πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό μητέρας-Καταχωρείται υπόθεση στο Δικαστήριο

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών