Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 15χρονος μοτοποδηλάτης-Υποβλήθηκε σε εγχείρηση

Κρίσιμες συνεχίζουν να είναι οι ώρες για τον 15χρονο μοτοποδηλάτη, ο οποίος χτυπήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, από όχημα, σε δρόμο στη Σωτήρα και ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για τη ζωή δίνει 15χρονος-Ανακόπηκε η πορεία του από μεθυσμένο οδηγό

Ο 15χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη μεταφορά στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχειας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται από τους επί καθήκοντι ιατρούς ως κρίσιμη.

Το τροχαίο, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν 48χρονός ,από τη Βουλγαρία, που διαμένει μόνιμα στο Παραλίμνι, οδηγούσε μικρό φορτηγό, στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού με κατεύθυνση τη Σωτήρα.

Σε κάποια στιγμή, ο 48χρονος επιχείρησε στροφή δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του, για να εισέλθει στην Βιομηχανική περιοχή Σωτήρας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία 15χρονου, ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του από την αντίθετη κατεύθυνση προς Λιοπέτρι και να συγκρουστούν.

Στην συνέχεια, ο 15χρονος συγκρούστηκε και με δεύτερο όχημα, το οποίο βρισκόταν σε αλτ, που οδηγεί στην βιομηχανική περιοχή.

Ο 15χρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και πολλαπλές εγκεφαλικές αιμορραγίες, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την συνοδεία αναισθησιολόγου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στον 48χρονό οδηγό του μικρού φορτηγού, διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με ένδειξη 106 mg αντί 22 mg και συνελήφθη από την Αστυνομία, ωστόσο δεν αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, αλλά θα κατηγορηθεί γραπτώς και θα αφεθεί ελεύθερος.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, διαφάνηκε πως ο 15χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου