Βγήκαν στους δρόμους οι εκδρομείς-Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Τριμίκλινης – Σαϊττά. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στο χωριό Τριμίκλινη, παρά την εκκλησία του χωριού, όπου πολλοί πολίτες σταθμεύουν   τα αυτοκίνητα τους για να ψωνίσουν από την υπαίθρια αγορά φρούτων που λειτουργεί εκεί.

Στην περιοχή  βρίσκονται περίπολα της αστυνομίας για την ομαλοποίηση της κατάστασης.   Η αστυνομία καλεί τους  οδηγούς να είναι υπομονετικοί, να τηρούν τους οδικούς κανόνες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών.

Κοσμοσυρροή στους εκδρομικούς χώρους

Εξάλλου, το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις δασικές περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, οι  εκδρομικοί χώροι στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους, Πλατανιών, Πασιά Λειβάδι, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσα και Κάμπος του Λιβαδιού  στις 11.00 ήταν  υπερπλήρεις και προτρέπει το κοινό όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Φράκτης του Ξυλιάτου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος  και Ξεραρκάκα.

Σύμφωνα με το Τμήμα στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, ο εκδρομικός χώρος Μαυραλής είναι υπερπλήρης. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Τίμης, Πυκνής, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Σταυρός Ψώκας, Λειβάδι και Ξυσταρούδας.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό ατόμων. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Κιόνια, Δελίκηπος, Κόρνος, Ορόκλινη, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Δασάκι Άχνας, Άγιος Αντώνιος, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νίκανδρος και Πάρκο Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Η ώρα της τελικής σύγκρουσης, έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις