Παραδόθηκε ο 53χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς

Παραδόθηκε στην Αστυνομία, ο 53χρονος που καταζητείτο από την Αστυνομία, αφού είχε παρασύρει και τραυματίσει δύο μέλη της Δύναμης, την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 53χρονος προσήλθε με τον δικηγόρο του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και ανακρίνεται σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν προχθές, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού παρασύρθηκαν από το όχημα, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου και για αδικήματα που αφορούν κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, καθώς στη σκηνή εντοπίστηκαν συσκευασίες με 6 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στην οικία του βρέθηκαν και παραλήφθηκαν, ως τεκμήρια, τέσσερα φυτά κάνναβης, ύψους  86 με 115 εκατοστά περίπου, 9 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια κάνναβης καθώς και 0,7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:40 το βράδυ της Παρασκευής, όταν δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν το όχημα του 53χρονου, που "είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές", να κινείται ύποπτα στην οδό Αγίας Φυλάξεως.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει και όταν πλησίασαν το όχημα, ο 53χρονος φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα, να πάτησε με τον αριστερό πίσω τροχό του αυτοκινήτου το πόδι του ενός αστυνομικού και να παρέσυρε για περίπου 50 μέτρα τον δεύτερο, ο οποίος προσπάθησε να κρατηθεί από την πόρτα και τελικά εκτινάχθηκε και κτύπησε σε πεζοδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητείται ο οδηγός που παρέσυρε δύο αστυνομικούς-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά στη σκηνή

Ο 53χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε σε πεζοδρόμιο και εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός, ενώ οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  Ο ένας αστυνομικός, που έφερε διάστρεμμα στο πόδι, έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, εγκαύματα τριβής στο πόδι, εκδορές στα χέρια, αιμάτωμα και κάκωση στον ώμο και διάσειση.

Η σκηνή αποκλείστηκε και από εξετάσεις εντοπίστηκε, πλησίον του οχήματος του υπόπτου, ένα κουτί που περιείχε 11 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ το όχημα σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού.

Εναντίον του 53χρονου είχε εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ όπως είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, σε έρευνα που έγινε σήμερα στην οικία του, στην παρουσία συγκάτοικου του, εντοπίστηκαν τέσσερα φυτά κάνναβης, ύψους  86 με 115 εκατοστά περίπου, 9 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 0,7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τραύματα στο κεφάλι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Στο Κάιρο οι διαμεσολαβητές της Χαμάς-«Αν συνεχιστεί η επίθεση του Ισραήλ δεν θα υπάρξει συμφωνία»
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Λευκός Οίκος: Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιτευχθεί μια τελική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
«Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί»-Προειδοποιεί ο ΥΠΑΜ του Ισραήλ
Ο Τζον Σουίνι που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία
Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της ΕΕ για ανεξαρτησία και πολυφωνία των ΜΜΕ
Μέσα στο χλιδάτο παλάτι του Πούτιν με κρυφή κάμερα-Το ανακαίνισε, έχτισε εκκλησία με δικό του θρόνο