Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 32χρονου που απέδρασε από το όχημα της ΥΚΑΝ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 32 ετών, που απέδρασε από αστυνομικό όχημα της ΥΚΑΝ, την Τρίτη, σε περιοχή στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.   

ΤΑ μέλη της Δύναμης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του, ώστε να να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 32χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος άνδρας είχε κληθεί γύρω στις 18:00 στον Αστυνομικό Σταθμό του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, για μία υπόθεση ναρκωτικών, που εξετάζει η ΥΚΑΝ και ακολούθως κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του με αστυνομικό όχημα της ΥΚΑΝ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντος ο 32χρονος δραπέτης-Πώς κατάφερε να ξεφύγει από τα μέλη της ΥΚΑΝ

Κατά τη μεταφορά του, από τον αστυνομικό σταθμό προς άλλο χώρο κράτησης, γύρω στις 8:00 το βράδυ, ο 32χρονος χτύπησε τον αστυνομικό που καθόταν μαζί του στο πίσω κάθισμα και κινήθηκε στη θέση του συνοδηγού, χτυπώντας και την οδηγό του οχήματος.

O 32χρονος αλλοδαπός κατάφερε να διαφύγει από την πόρτα του συνοδηγού, ενώ στα χέρια του έφερε τις χειροπέδες που του είχαν περάσει τα μέλη της Δύναμης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αλλοδαπός, καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. 

Πρόκειται για τον Muhammad Atif, ημερομηνία γέννησης 01/09/1989, από το Πακιστάν, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.​

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και νέα απόδραση-Κρατούμενος ξέφυγε από όχημα της ΥΚΑΝ

Σημειώνεται ότι, τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν περίπου 15 αποδράσεις, είτε από τα κρατητήρια, είτε κατά τη μεταφορά κρατουμένων, κάτι το οποίο προκαλεί τεράστιο προβληματισμό στην Αστυνομία. 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους Νετανιάχου και Χανίγια-Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για πιθανή εκεχειρία
BINTEO: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή
Χωρίς εμφανή πρόοδο οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία και ομήρους στο Κάιρο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου