Στην Εντατική εργαζόταν ο άτυχος Γιώργος-«Η μοίρα τον έφερε πίσω σαν ασθενή»

Ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο, αδόκητο και τραγικό θάνατο του 35χρονου Γιώργου Κορωνίδη, που έσβησε μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Παραλίμνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη στον ΟΚΥπΥ για το θάνατο του Γιώργου Κορωνίδη

Σε ανακοίνωσή του, ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του και εύχεται ο Γιώργος να είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Ο εκλεκτός Γιώργος, αναφέρει ο Κλάδος, «στα λίγα χρόνια που υπηρέτησε τη Νοσηλευτική, τίμησε και λάμπρυνε το λειτούργημα του Νοσηλευτή και τη στολή του. Εργάστηκε για μικρή περίοδο στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου, εκεί που η μοίρα τον έφερε πίσω σαν ασθενή και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, και στη συνέχεια μετατέθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εργάστηκε σε διάφορα τμήματα και τα τελευταία 2 χρόνια στο θάλαμο covid-19». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη για το χαμό του 35χρονου Γιώργου-Ήταν νοσηλευτής στο Γ.Ν. Αμμοχώστου

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 35χρονος, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παραλίμνι, όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 36χρονη.

Η σφοδρή σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 19:45 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στο Παραλίμνι, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Δερύνειας-Παραλιμνίου, επιχείρησε στροφή δεξιά σε πάροδο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος και ο οποίος κινείτο σε ευθεία πορεία. 

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, μοιράστηκε στα δυο,  με αποτέλεσμα το άλλο μισό της μοτοσικλέτας να καταλήξει σε άλλο όχημα.

Αμέσως, στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 35χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά την ολιγόωρη μάχη που έδωσε για τη ζωή, ο 35χρονος κατέληξε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα. 

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας, ενώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, διαφαίνεται πως ο άτυχος νέος έφερε προστατευτικό κράνος.

Η κηδεία του άτυχου Γιώργου, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, στις 16:00 το απόγευμα.

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη