Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές στην Αγία Νάπα-Του έκαψαν το όχημα ενώ ήταν στη δουλειά

Δύο οχήματα στην Αγία Νάπα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τρίτο υπέστη ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του, από πυρκαγιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα στην Αγία Νάπα, καταστράφηκαν τα δύο

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας ότι υπήρχε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου Αγίας Νάπας. Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του τοπικού σταθμού, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά είχε επεκταθεί σε ακόμα δυο διπλανά οχήματα. «Η πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε προκαλέσει ολοσχερώς την καταστροφή των δυο από τα τρία οχήματα ενώ προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του τρίτου», είπε.​

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ανήκει σε άνδρα ηλικίας 47 ετών από τη Λάρνακα, ο οποίος κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν.

Η σκηνή, ανέφερε, «αποκλείστηκε από μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και φρουρείτο μέχρι το πρώτο φως της ημέρας όπου την επισκέφθηκαν εκ νέου ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».​

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν «διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης. Από την σκηνή η οποία φωτογραφήθηκε, παραλήφθηκαν από τους ανακριτές διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις».

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου «ο 47χρονος σε προφορική του συνέντευξη δεν εξέφρασε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, ούτε γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν στον εμπρησμό του οχήματος του. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ξεκίνησαν άμεσα εξετάσεις τόσο στην περιοχή, αναζητώντας μαρτυρία από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και κατοίκους της περιοχής, όσο και από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 47χρόνου».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»