Στη βεράντα βρέθηκε νεκρός ο 79χρονος-Δίνουν μάχη για τη ζωή οι δύο γυναίκες

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πρωτοφανές εγκλήματος, που διαπράχθηκε το μεσημέρι στην κοινότητα Πύργου, της επαρχίας Λεμεσού, με τις έρευνες της Αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αναζητώντας τα αιτία πίσω από την τραγωδία. Στο μεταξύ, οι δύο γυναίκες, που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρέθηκε νεκρός ο δράστης του φρικτού φονικού-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες (pics)

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυρίακου, ανέφερε πως ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του, έξω από το όχημά του, σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από τη σκηνή, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο και ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, φαίνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης περιέλουσε το εσωτερικό της οικίας με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά χωρίς προειδοποίηση, ενώ τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται.

Λόγω της φύσης των τραυμάτων τους, οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της υπόθεσης, ο κ. Κυριάκου υπέδειξε πως όλα εκτυλίχτηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 59χρονος φέρεται να μετέβη στην οικεία του θείου του κρατώντας ένα μπιτόνι με εύφλεκτη ύλη και ένα κυνηγετικό όπλο.

Αφού έθεσε φωτιά στο σαλόνι όπου καθόταν ο θείος και η θεία του, μαζί με την 73χρονη, που επίσης είναι συγγενικό τους πρόσωπο, τράπηκε σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε για την φωτιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο αστυνομικός σταθμός Μονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανιψιός ο δράστης του φρικτού φονικού-Τον έκαψε ζωντανό, κρίσιμα οι δύο γυναίκες

«Έξω από την οικία, στη βεράντα, εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα 79χρονος και κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο, δεν έφερε ζωτικά σημεία και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός», είπε ο κ. Κυριάκου.

Εντός της οικίας, συνέχισε, υπήρχαν δυο γυναίκες, ηλικίας 78 και 73 ετών, η σύζυγος του θύματος και ένα άλλο συγγενικό πρόσωπο, τα οποία έφεραν σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή.

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός, έξω από το όχημα του, σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από τη σκηνή, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό στον Πύργο-Πυρπόλησε οικία, ένας νεκρός και δύο κρίσιμα

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος