Αρνείται ανάμειξη στην ένοπλη ληστεία στην Πάφο ο 28χρονος-Λέει ότι αγόρασε το όχημα

Αρνείται ανάμειξη στην ένοπλη ληστεια που σύμφωνα με καταγγελία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 28χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ  Πάφου  και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 28χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και ανέφερε στους ανακριτές ότι το όχημα που εμπλέκεται στην υπόθεση της ένοπλης ληστείας φέρεται να το αγόρασε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου από άγνωστο του πρόσωπο.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στο πλαίσιο των ερευνών θα μελετηθούν τα κλειστά κυκλώματα στην σκηνή του εγκλήματος, της διαδρομής που ακολούθησε το αυτοκίνητο από το σημείο που κλάπηκε μέχρι το σημείο που εντοπίστηκε στο Aphrodite Hills ,, ώστε να εξακριβωθούν πέραν πάσης  αμφιβολίας , όπως είπε, το όλο ιστορικό της ένοπλης ληστείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, και σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 44χρονο, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, αφού σχόλασε από τον χώρο εργασίας του στην Πάφο, εισήλθε στο όχημα του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τον 44χρονο, προτού ξεκινήσει το όχημα του, άγνωστος άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα στο κεφάλι και σκούρα ρούχα, εισήλθε στο αυτοκίνητο του παραπονούμενου και υπό την απειλή μαχαιριού είπε σε αυτόν να οδηγήσει το όχημα. Αφού κινήθηκαν για μικρή απόσταση, ο δράστης φέρεται να είπε στον οδηγό να σταματήσει και να βγει από το όχημα.

Ακολούθως, ο δράστης έκατσε στη θέση του οδηγού και διέφυγε με το όχημα του παραπονούμενου. Εντός του οχήματος υπήρχε το πορτοφόλι του παραπονούμενου το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες καθώς επίσης και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 28χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το κλειδί του κλοπιμαίου οχήματος και ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους ενός μέτρου περίπου.. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησης στον 28χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί