Σταμάτησαν 17χρονο μοτοσικλετιστή και το έβαλε στα πόδια-Κουβαλούσε ναρκωτικά

Δεκαπέντε πρόσωπα που οδηγούσαν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης, εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν χθες από μέλη του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού. Για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων διάπραξης παραβάσεων τροχαίας, καθώς και παράνομων μηχανικών μετατροπών, κατακρατήθηκαν 15 μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο, ενώ διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 139 παραβάσεις τροχαίας.

Ένα από τα 15 πρόσωπα που εντοπίστηκαν ήταν 17χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο, στην περιοχή Αγίου Νικολάου, γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυκτα. Στη θέα των αστυνομικών ο νεαρός εγκατέλειψε το μοτοποδήλατο, εντός του οποίου ανευρέθηκε στη συνέχεια ποσότητα κάνναβης 16 γραμμαρίων περίπου μέσα σε νάιλον σακουλάκι. Ο 17χρονος και ο πατέρας του κλήθηκαν και μετέβησαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, για εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια αποδεσμεύτηκαν. Όπως έχει διαπιστωθεί ο νεαρός είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου.

Πέραν των 15 προσώπων που εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης και πιστοποιητικού ασφάλισης, έγιναν άλλες δύο καταγγελίες για οδήγηση οχήματος από δύο πρόσωπα η άδεια οδήγησης των οποίων είχε λήξει.

Ξεχωρίζουν επίσης οι 51 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας, οι τέσσερις καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι έξι καταγγελίες για οδήγηση οχημάτων που δεν έφεραν σιγαστήρα στο σύστημα εξάτμισης. Έγιναν άλλες 15 καταγγελίες για διάφορες παραβάσεις τροχαίας, όπως οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς ο οδηγός να φέρει προστατευτικό κράνος, μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, και παραβάσεις σημάτων τροχαίας.

Η χθεσινή ευρείας κλίμακας επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και για αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας και οχληρίας που προκαλείται με οχήματα που έχουν υποστεί μετατροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί