Χωρίς τέλος οι κτηνωδίες-Έβαλαν στόχο γατάκι και το χτυπούσαν με φλομπέρ (pics)

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε πολίτης στη Λεμεσό, ο οποίος αντίκρισε το γάτο του τραυματισμένο, καθώς άγνωστοι έκαναν τον γάτο του στόχο σκοποβολής με φλομπέρ την Κυριακή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρικιαστικό... Βασάνισαν γατάκια, έβαψαν με το αίμα τους τοίχο και τα κρέμασαν σε σχολείο

Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτης καταγγέλλει το περιστατικό και ανέφερε πως το γατάκι νοσηλεύεται σε κλινική.

«Με ρωτούσε ο μικρός μου ο γιος πριν λίγες μέρες αν υπάρχουν ζώα «κακά» που θέλουν να σου κάνουν κακό! Η απάντηση μου ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη : «Μάριε μου, του είπα, να μην φοβάσαι τα ζώα κανένα ζώο δεν είναι κακό! Να φοβάσαι και να προσέχεις μόνον τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας πολύ κακοί άνθρωποι!

Πέστε μου τι θα πω εγώ τώρα στον μικρό όταν πάμε στην Λεμεσό, στον παππού και στην γιαγιά και δει το αγαπημένο του γάτο σε αυτή την κατάσταση; Αν καταφέρει να βγει νικητής ζωής ο κακόμοιρος αφού κάποιοι «κακοί άνθρωποι» αποφάσισαν να τον κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ την Κυριακή. Τα κατάφερε όμως ρε, κι δεν τον σκοτώσατε έτσι για να ξέρετε! Ο ''Δίας'' είχε την δύναμη και την θέληση για ΖΩΗ και επέστρεψε σπίτι του και ήδη νοσηλεύεται σε κλινική! Και θα τα καταφέρει γιατί έχει κάτι που εσείς δεν έχετε ούτε θα έχετε ποτέ! Έχει καρδιά, και αγάπη μέσα του όχι μίσος και κακία σαν εσάς!».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγα εικοσιτετράωρα, μετά το φρικιαστικό περιστατικό που σημειώθηκε στο Λύκειο Ιδαλίου στη Λευκωσία, όταν άτομα έβαψαν με σπρέι ανυπεράσπιστα γατάκια και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το αίμα τους για να γράψουν στους τοίχους και μετά τα κρέμασαν.

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές
Moneyval: Πρόοδος από Κύπρο στην καταπολέμηση ξεπλύματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας
Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό
Νομική μάχη στο Εφετείο για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Σε εξέλιξη η διαδικασία
Συνελήφθη εργαζόμενη στην Πάφο που διέμενε παράνομα στην Κύπρο