Νεκρός ο 43χρονος από το τροχαίο, δίνει μάχη για τη ζωή το εφτάχρονο παιδάκι

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το απόγευμα της Κυριακής στη Λεμεσό, με θύμα τον 43χρονο Ρώσο, Dmitrii Polishchuk, ενώ μάχη για τη ζωή δίνει εφτάχρονο παιδάκι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα, το ένα εξάχρονο παιδάκι

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:15, στην οδό Αμπελακιών στον ποταμό Γερμασόγειας, όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν ο άτυχος 43χρονος και το εφτάχρονο παιδί, το οποίο είναι γείτονας του θύματος, ανατράπηκε.

Το εφτάχρονο αγοράκι, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται ως κρίσιμη.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι το θανατηφόρο σημειώθηκε σε πολυσύχναστη οδό της πόλης Λεμεσού. «Συγκεκριμένα, 43χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, με επιβάτη στο πίσω μέρος, ένα εφτάχρονο αγοράκι. Σε κάποια στιγμή, παρεξέκλινε της πορείας της η μοτοσικλέτα, διέφυγε από την πορεία της, προσέκρουσε διαδοχικά σε πεζοδρόμιο και σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί».

Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας, τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 43χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως τόσο το θύμα, όσο και το παιδάκι δεν έφεραν προστατευτικό κράνος. «Με την ανατροπή έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου», ανέφερε ο κ. Καφάς.

Ερωτηθείς εάν η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα επιτρέπεται να κυκλοφορεί στους δρόμους ο κ. Καφάς είπε πως «η μοτοσικλέτα, είναι τρίτροχη και εγγεγραμμένη στη Δημοκρατία. Επιτρέπεται να κυκλοφορά, αλλά κάτω από κάποιους όρους και με ειδική κατηγορία».

 

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών