Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Από εδώ δραπέτευσε ο κρατούμενος-Τραγελαφικά τα μέτρα ασφαλείας (pic)

  13/04/2022 11:58
Από εδώ δραπέτευσε ο κρατούμενος-Τραγελαφικά τα μέτρα ασφαλείας (pic)

Από εδώ δραπέτευσε ο κρατούμενος-Τραγελαφικά τα μέτρα ασφαλείας (pic)

  13/04/2022 11:58

Τρύπια φαίνεται πως είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία, για κράτηση όσων προσώπων μεταφέρει στο Eden Resort, αφότου εντοπίζονται θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να προκύψει η απόδραση κρατουμένου τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του κρατούμενου που απέδρασε από το Eden

Ο 36χρονος Ghulam Mustafa, από το Πακιστάν, κρατείτο στα κρατητήρια Μεννόγειας, αφού θα έπρεπε να απελαθεί από τη Δημοκρατία, ωστόσο στις 5 Απριλίου εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο Eden Resort.

4190828485321858 image

Εκεί παρέμεινε για επτά ημέρες και σήμερα θα έπρεπε να επιστρέψει στα κρατητήρια Μεννόγειας, αφού θα ολοκληρωνόταν η καραντίνα του, ωστόσο κατάφερε να δραπετεύσει, ξεγυμνώνοντας τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, που έχουν κηρυχθεί ως κελιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε κρατούμενος της Μεννόγειας από το Eden-Συναγερμός στην Αστυνομία

Φωτογραφία που εξασφάλισε ο REPORTER, δείχνει ότι ο 36χρονος κατάφερε να λυγίσει τα προστατευτικά σίδερα που τον κρατούσαν εντός του κελιού και στη συνέχεια έφυγε κύριος από το ξενοδοχείο, παρότι υπάρχει αστυνομική φρούρηση του κτιρίου. 

Μόλις μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν ότι ο κρατούμενος απουσίαζε από το κελί του, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία του 36χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί από πολίτες και να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να έχει μεταβεί ήδη σε περιοχή που δεν ελέγχεται από τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τα μέλη της που υπηρετούν στα οδοφράγματα, ώστε σε περίπτωση που τον αναγνωρίσουν, να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας