ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτά είναι τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν στην Πάφο

Φωτογραφίες κλοπιμαίας περιουσίας, που εντοπίστηκε στην Πάφο, δημοσιεύει η Αστυνομία, με σκοπό την αναγνώρισή της από τους ιδιοκτήτες της.

Πρόκειται για μεγάλο αριθμό κοσμημάτων, χρυσαφικών και ρολογιών, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η εν λόγω περιουσία εντοπίστηκε σε δύο διαμερίσματα στην Πάφο, την περασμένη Παρασκευή (11/2/2022), κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ. Στο πλαίσιο της πιο πάνω επιχείρησης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων τέσσερα πρόσωπα.

Καλείται το κοινό, που θεωρεί ότι η περιουσία του πιθανόν να βρίσκεται ανάμεσα στα εικονιζόμενα αντικείμενα, να προσέλθει στο ΤΑΕ Πάφου για αναγνώριση της, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με τους ανακριτές στο τηλέφωνο 26-806027.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, διενήργησαν με δικαστικό ένταλμα, έρευνα σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένει άντρας ηλικίας 44 ετών, στην παρουσία του ιδίου, καθώς και άλλων τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 41, 35 και 24 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν στο διαμέρισμα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανευρέθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, 56 συσκευασίες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 101 γραμμαρίων, 18 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 54,5 γραμμαρίων, ρητίνη κάνναβης ενός γραμμαρίου, δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και 54 δισκία που πιστεύεται ότι είναι χάπια «Έκστασυ».

Μεικτή ποσότητα ακόμη 40 γραμμαρίων περίπου κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, ανευρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού του διαμερίσματος, ενώ στο διαμέρισμα ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, 164 κοσμήματα, 26 ρολόγια, και εννέα φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίους οι δύο τύπου ταμπλέτας.

Οι τέσσερις ύποπτοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη σχετικά με τα ναρκωτικά που ανευρέθηκαν, ενώ δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την περιουσία που ανευρέθηκε στο διαμέρισμα. Αυτοί συνελήφθησαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ, για αυτόφωρα αδικήματα.

Έρευνα διενεργήθηκε στη συνέχεια και στο διαμέρισμα του 24χρονου υπόπτου, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 28 κινητά τηλέφωνα, άλλους τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου ταμπλέτας, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και μία συσκευή GPS, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1,200 ευρώ. Για την κατοχή των ανευρεθέντων και των χρημάτων, ο 24χρονος έδωσε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι τέσσερις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο και το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

     

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον